Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 11 august 2016„Chef” Constantin a facut „ravagii” in bucatarie. A zecea zi a lui gustar a fost presarata cu multe declaratii incendiare, iar Vladut a intrat in colimatorul lui Valentin! Urmariti emisiunea video online de astazi, 11 august 2016, prima parte de la ora 10:00 si cea de a doua parte de la 14:00. Constantin a pregatit astazi un preparat delicios si usor de facut. Catalin a prezentat horoscopul zilei de 11 august 2016. Dana Ivan sustinatoarea lui Catalin a fost prezenta in platoul emisiunii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Relatia dintre Mihaela si Constantin devine din ce in ce mai tensionata!

Mihaela si Constantin, unul dintre cele mai longevive cupluri de la “Mireasa pentru fiul meu”, traverseaza o perioada dificila pentru relatia lor. Cei doi amorezi isi reproseaza lipsa de comunicare, iar tensiunile acumulate in 11 luni de competitie isi spun cuvantul. Mihaela declara transant: “Deja imi pierd rabdarea!”. Sa fie oare acesta inceputul unui sfarsit de relatie?

Reprosurile si discutiile in contradictoriu dintre cei doi amorezi par interminabile, iar cele mai mici scantei provoaca adevarate scene de revolta si indignare. Sa fie oare vorba despre incompatibilitate in cuplul Mihaela – Constantin?

Constantin catre Mihaela: “Nimic din ce fac eu nu-ti convine!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *