Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 11 februarie 2016Oare ce nemultumiri a aprins flacara discordiei in casa fetelor? Cum a incercat Virginica sa rezolve o problema legata de anumite produse? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Astazi, Nicolae a implinit frumoasa varsta de 31 de ani, iar Oana si Cosmin au sarbatorit 3 luni de relatie. Doamna Virginica s-a aratat nemultumita de impartirea bugetului de cumparaturi. Intre Aurel si Florin a avut loc un mic schimb de replici mai acide. Cosmin le-a acuzat in direct pe fetele fara cuplu ca nu au incercat sa ii cunoasca mai bine pe noii concurenti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Cristina si Liliana sunt suparate pe strategia noilor baieti intrati in competitie. Actiunile noilor concurenti au dezamagit-o profund pe Cristina. ”Noii concurenti s-au folosit de numele fetelor fara cuplu pentru a intra in competitie!”, sustine Cristina.

Tudor a incercat sa-i dea de inteles Cristinei ca o place si ca ar vrea sa se intalneasca in afara competitiei.

Liliana: “Tudor o place pe Cristina si vrea sa formeze un cuplu cu ea!”

Noii concurenti au intrat deja in colimatorul vechilor concurenti. Daca unii au privit evenimentul intrarii in competitie a noilor concurenti cu zambetul pe buze, altii au dezlantuit o multime de critici.

Ella, fosta concurenta MPFM5, a intrat in direct si a spus ca este interesata de Florin, cu care si-ar dori sa se cunoasca mai bine.

Duel nocturn intre vechii si noii concurenti! Concurentii au jucat skanderberg, dar Valentin s-a dovedit a fi bratul de otel din casa baietilor! Pierzatorul a fost pus sa spele vasele.

Doina, mama Lilianei i-a declarat razboi lui Valentin! Aceasta s-a aratat deranjata de faptul ca Valentin se leaga mereu de trecutul fiicei sale!

Valentina a incercat sa-l tempereze pe Aurel in conflictul avut cu Florin, dar acesta s-a enervat. Aurel a fost surprins de camerele de filmat in timp ce o brusca pe Valentina!

Mama lui Aurel s-a declarat extrem de suparata pe fiul ei din cauza comportamentului sau avut cu Valentina! De criticile ei nu a scapat nici nou-venitul Florin!

Mama lui Aurel: “Florin este un baiat arogant!”

Momente video din emisiune:

Cristina: ”Noii concurenți s-au folosit de numele fetelor fără cuplu pentru a intra în competiție”

Concurenții noi au intrat, deja, în colimatoriul vechilor concurenți

Mama Lilianei: „Valentin se leagă mereu de trecutul fiicei mele!”

Duel nocturn între vechii și noii concurenți!

Aurel, surprins în timp ce își brusca iubita!

Mama lui Aurel, extrem de supărată după gestul fiului ei la adresa Valentinei!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

25 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 februarie 2016

 1. Violeta

  Buna seara! O opinie despre emisiunile de ieri: Valau e cat se poate de teatral, isi calculeaza fiece pas, replica, actiune. E un lucru extrem de urat faptul ca s-a folosit de problema de sanatate a tatalui sau, ca sa mai iasa la rampa in speranta ca mai prinde niste voturi si un pic de atentie. Mi-a displacut total cum a aruncat vina pe Dumnezeu pt relatia lui mai putin reusita cu tatal sau. Spune el ca nu a vrut sa discute la tv despre boala tatalui, atunci de ce a facut acele marturisiri in camera de confesiuni, de ce vorbeste in emisiune despre un subiect atat de delicat? Problemele dintre ei trebuiau sa si le rezolve afara, nu aici in competitie. Si sa te folosesti de problema de sanatate a unui om ca sa mai primesti niste voturi in plus, e undeva de sub nivelul marii, ca sa nu fiu mai taioasa in exprimare.
  Am observat ca fetele sunt nemultumite de baietii nou intrati in competitie, nici nu inteleg care-i de fapt problema lor, caci nu le-am vazut sa socializeze cu ei, in speranta de a se cunoaste mai bine, iar dupa aceea, ele sa-si fi dat cu parerea daca respectivii se potrivesc cu ele sau nu, pe cand fetele le-au pus din start o stampila si pe aici ti-e drumul. Natasa imi pare a fi potrivita cu Marius, Liliana cu Ionut sau cu Florin, pe Cristina cu Vladut, iar pe Loredana cu Nicu, mai ales dupa ce l-am auzit pe acesta spunandu-i lui Valau ca stie sa vorbeasca elevat, m-am lamurit care-i treaba si cu Nicu… Loredana nu-i inteligenta din cale afara, deci se potriveste cu Nicu. 🙂
  Banuiesc ca Emilia va reveni in gala de saptamana aceasta. Daca lucrul asta il face fericit pe Nicolae, ma bucur pt el.
  Noapte buna!

  Reply
 2. ana

  Maria – Alexia, Ioana, Meggie, Dara, Kmy, Dana B. Irina, Ella unde esti ?? si pentru toateeee din pagina pupici si sufletei ( lacrimioare ) asa le spunem in MM.
  Ioana, Kmy ( faina poezia ) mor de ras de dialogul vostru dragut de tot !!. Kmyyyy, era fara ciorapi da-l incolo cum in costum si fara ciorapi ?? O fi el Hgrec de pe insula Lesbos , Corfu, Creta, Santorini ??? Hunde bate soarele mai tare Kmy ??? Mor de ras, fain , fain,. Eu am fost plecata, n-am vazut niic dar am citit de la voi si-mi place.. >>>>
  https://www.facebook.com/397893390367872/photos/a.397933440363867.1073741828.397893390367872/586014121555797/?type=3&theater
  De vorba cu iarna – Ion Minulescu

  M-am întâlnit cu Iarna la Predeal…
  Era-mbracata ca si-acum un an,
  Cu aceeasi alba rochie de bal,
  Pastrata vara sus, pe Caraiman…

  Calatoream spre tara unde cresc
  Smochine, portocale si lamâi…
  Eram într-un compartiment de clasa I,
  Cu geamul mat, pietrificat de ger,
  Si canapeaua rosie de plus,
  Sub care fredona-n calorifer,
  Sensibil ca o coarda sub arcus,
  Un vag susur de samovar rusesc…

  Si-am coborât în gara, pe peron,
  Sa schimb cu iarna câteva cuvinte…
  Venea din Nord.
  Venea din Rosmersholm –
  Din patria lui Ibsen si Bjornson,
  De-acolo unde, -n loc de soare
  Si caldura,
  înfriguratii cer… Literatura…
  Si m-a convins c-acolo-i mult mai bine
  Decât în tara unde cresc smochine,
  Curmale, portocale si lamâi,
  Si din compartimentul meu, de clasa I
  M-am coborât ca un copil cuminte
  Si m-am întors cu iarna-n Bucuresti…

  O! Tu, sfatuitoarea mea de azi-nainte,
  Ce mare esti,
  Ce buna esti,
  Ce calda esti!…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *