Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 11 februarie 2016Oare ce nemultumiri a aprins flacara discordiei in casa fetelor? Cum a incercat Virginica sa rezolve o problema legata de anumite produse? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Astazi, Nicolae a implinit frumoasa varsta de 31 de ani, iar Oana si Cosmin au sarbatorit 3 luni de relatie. Doamna Virginica s-a aratat nemultumita de impartirea bugetului de cumparaturi. Intre Aurel si Florin a avut loc un mic schimb de replici mai acide. Cosmin le-a acuzat in direct pe fetele fara cuplu ca nu au incercat sa ii cunoasca mai bine pe noii concurenti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Cristina si Liliana sunt suparate pe strategia noilor baieti intrati in competitie. Actiunile noilor concurenti au dezamagit-o profund pe Cristina. ”Noii concurenti s-au folosit de numele fetelor fara cuplu pentru a intra in competitie!”, sustine Cristina.

Tudor a incercat sa-i dea de inteles Cristinei ca o place si ca ar vrea sa se intalneasca in afara competitiei.

Liliana: “Tudor o place pe Cristina si vrea sa formeze un cuplu cu ea!”

Noii concurenti au intrat deja in colimatorul vechilor concurenti. Daca unii au privit evenimentul intrarii in competitie a noilor concurenti cu zambetul pe buze, altii au dezlantuit o multime de critici.

Ella, fosta concurenta MPFM5, a intrat in direct si a spus ca este interesata de Florin, cu care si-ar dori sa se cunoasca mai bine.

Duel nocturn intre vechii si noii concurenti! Concurentii au jucat skanderberg, dar Valentin s-a dovedit a fi bratul de otel din casa baietilor! Pierzatorul a fost pus sa spele vasele.

Doina, mama Lilianei i-a declarat razboi lui Valentin! Aceasta s-a aratat deranjata de faptul ca Valentin se leaga mereu de trecutul fiicei sale!

Valentina a incercat sa-l tempereze pe Aurel in conflictul avut cu Florin, dar acesta s-a enervat. Aurel a fost surprins de camerele de filmat in timp ce o brusca pe Valentina!

Mama lui Aurel s-a declarat extrem de suparata pe fiul ei din cauza comportamentului sau avut cu Valentina! De criticile ei nu a scapat nici nou-venitul Florin!

Mama lui Aurel: “Florin este un baiat arogant!”

Momente video din emisiune:

Cristina: ”Noii concurenți s-au folosit de numele fetelor fără cuplu pentru a intra în competiție”

Concurenții noi au intrat, deja, în colimatoriul vechilor concurenți

Mama Lilianei: „Valentin se leagă mereu de trecutul fiicei mele!”

Duel nocturn între vechii și noii concurenți!

Aurel, surprins în timp ce își brusca iubita!

Mama lui Aurel, extrem de supărată după gestul fiului ei la adresa Valentinei!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *