Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 11 ianuarie 2016Evenimentele de la Finala Săptămânii trecute au produs un şoc greu de suportat în rândul concurenţilor, iar concluziile au fost pe măsură! Vinovaţii au fost vânaţi fără milă, iar reproşurile au fost mai dure ca niciodată! Care au fost consecinţele, aflaţi astăzi, de la 11:15 si 14:00! Desi deja s-a logodit cu Valentina, Aurel sustine ca nu este pregatit pentru casatorie! Vrea Aurel sa o forteze pe Valentina sa puna punct relatiei? Un singur vot a condamnat-o pe Crina la eliminare! Dupa eliminarea concurentei, Lavinia s-a hotarat sa o razbune! Mihaela a fost revoltata de tacerea persoanei care a votat-o pe Crina sa plece!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. In emisiunea de astazi, fosta concurenta a incercat sa afle cine i-a dat votul care a trimis-o acasa.

Crina a banuit mai multi concurenti de vot negativ, printre care: Cosmin, Valentin, Aurel, Mihaela. In urma celor discutate in emisiune, Aurel s-a dat de gol si aproape ca a recunoscut ca el este cel care i-a oferit Crinei votul de plecare din competitie.

Denisa a intrat in competitie la sfarsitul saptamanii trecute si isi doreste sa-l cunoasa mai bine pe Tudor, barbatul pentru care a intrat in acest show. A trait o poveste de dragoste tumultuoasa timp de doi ani de zile, iar acum a e hotarata sa-i cucereasca inima lui Tudor.Va reusi sa-i cucereasca inima lui Tudor? Afla aici ce a facut Denisa in primele momente petrecute in competitie.

A intrat in casa Mireasa pentru fiul meu pentru a-i cuceri inima lui Tudor, insa in prima seara cei doi au avut un schimb de replici mai…acid. Mai exact, Tudor si doamna Luiza i-au cerut fetei sa nu vorbeasca cu persoanele din competitie cu care ei au o relatie mai tensionata. Prima seara petrecuta in competitie, i-a adus Denisei primele lacrimi! Afla aici de ce s-a suparat fata.

Dupa ce Lavinia si Crina au petrecut o saptamana de vis in camera speciala, acum Valentina si Mihaela le vor lua locul, beneficiind si ele de tratamentul special.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *