Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 11 mai 2016Scantei au sarit pe meleaguri culinare. Descoperiri infricosatoare au dus la noi revolte intre concurente! Zanzania a continuat sa faca ravagii dupa incheierea emisiunii de ieri. Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu de astazi, miercuri 11.05.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Noi discutii jenante despre igiena fetelor au revenit in prim plan. Liliana: “Am crezut ca este vorba de Lavinia pentru ca ea a facut plaja in costum de baie.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lupta pentru tabloul final devine tot mai crancena! Vladut l-a acuzat pe Catalin ca joaca la doua capete si cauta sa fie prieten cu toata lumea! Vladut: “Catalin joaca la doua capete, cauta sa fie prieten cu toata lumea!”

In urma cumparaturilor facute de Emilia au sarit scantei periculoase! A fost un nou prilej pentru rivala ei Adriana de a o ataca fara mila!

Emilia catre Valentin: “Nu mai ai ce vorbi cu mine, ti-ai bagat nasul unde nu-ti fierbe oala de prea multe ori!”

Ce motive se ascund in spatele tensiunilor dintre Liliana si Tatiana? Liliana, despre Tatiana: “Ea va fi prima dintre noi care va pleca! Nu suport pisicelile pe care Tatiana le-a afisat de la primii pasi in competitie!”

Momente din emisiune:

Mihaela si Constantin au mers la shopping. Vezi cu ce s-au intors cei doi

Vlăduţ: „Cătălin joacă la două capete, caută să fie prieten cu toată lumea!”

Cumpărăturile făcute de Emilia au stârnit un adevărat viespar de critici!

Liliana, despre Tatiana: „Ea va fi prima dintre noi care va pleca!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *