Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 martie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 11 martie 2016Ce sfaturi de amor isi mai ofera concurentii? Ieri, pe la ora 22:00, s-a deslusit misterul kilogramelor in plus. Urmariti emisiunea vide online de astazi, vineri 11.03.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Liliana a pus pariu cu baietii pe 2 galeti de ciocolata ca va slabi 7-8 kg pana pe data de 10 aprilie. Florin a fost acuzat de baieti ca nu-si spala vasele. Florin: “Eu cand am venit aici am propus un program, sa ne organizam. Ei nu au vrut sa facem asa. Primele zile cred ca am spalat mai multe vase. Aseara la ora 2:00 am spalat toate vasele si am si maturat!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Tatiana le-a spus fetelor numele baiatului pe care il place. Tatiana a marturisit ca ii place felul de a fi al lui Ciprian.

Ciprian: “Nu cred ca intre mine si Tatiana va putea fi ceva! Am spus deja ca vreau sa plec din acest concurs!”

Tatiana: “Imi place felul de a fi al lui Ciprian si fizicul lui Catalin” S-a folosit Tatiana de numele lui Ciprian pentru a ascunde identitatea celui pe care îl place?

Marius a marturisit in direct ca o place pe Nicoleta si ar dori sa formeze un cuplu cu ea. Marius, declaratie soc: “Imi place de Nicoleta! Ce apreciez cel mai mult la ea este ca nu vrea sa ma schimbe, ma place asa cum sunt!M-am indragostit de Nicoleta!”

Nicoleta: „In acest moment nu il plac pe Marius ca pe un potential iubit!”

Nicoleta: “Mi-a placut Ionut, dar nu pot sa-l oblig! In acest moment nu il privesc pe Marius ca pe un potential iubit. Nu ma mai grabesc!”

Tatal Nicoletei: “Daca fiica mei isi regreta trecutul, sa se schimbe!”

Tatal Nicoletei catre fiica lui: “Afara e jale, imaginea mamei tale a fost sifonata!”

Nicoleta: “Imi pare rau ca m-am apropiat de Ionut. M-am grabit! Ionut s-a apropiat de mine din plictiseala!”

Marius: “Nu ma intereseaza trecutul Nicoletei, o plac asa cum este!”

La ceas de seara si fara sa stie ca sunt filmati, Adriana si Valentin au dat cartile pe fata intr-o discutie secreta. Cei doi concurenti au vorbit despre Florin.

Florin:“Pana acum Valentin nu a avut curajul sa-mi spuna in fata opinia sa despre mine!”

Florin catre Valentin: “Daca ma uit la tine, observ ca porti doar hainele sustinatorilor!”

Videochatul a starnit discutii intense. S-au cautat solutii pentru gasirea iesirii din labirintul prejudecatilor. Nadine a fost invitata emisiunii de astazi. De asemenea, doamna Ecaterina Andronescu a intrat in legatura directa pentru a-si spune parerea despre subiectul discutat in emisiune.

Florin este de parere ca dupa iesirea din competitie Valentin si Adriana nu vor rezista mai mult de un an de zile impreuna.

Momente video din emisiune:

Tatiana: „Îmi place felul de a fi al lui Ciprian și fizicul lui Cătălin”

Florin către Valentin: „Dacă mă uit la tine, observ că porţi doar hainele susţinătorilor!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *