Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 11 noiembrie 2016Dupa doua luni de competitie, priviri sunt aruncate spre Marea Finala! La loc de mare adunare, dragostea a fost in floare. Cum asteapta concurentii clipa mutarii in casa noua? Urmariti emisiunea MPFM 6 video online din 11 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Cuplurile Edith-Ali si Mihaela-Mihai celebreaza doua luni de iubire! Dis-de-dimineata, Ali si MIhai si-au surprins iubitele cu un cadou special! Danut, Cristi si Edith au vorbit despre Ciprian si Lorena! Criticata de Danut si de Cristi pentru tabieturile ei, Lorena nu a ezitat sa contraatace! Lorena: “De la Danut ma astept la orice, bine ca sunt bagata in seama de el. E un fel de Dan Diaconescu. Cristi e slabut tare, mai mult la mansarda decat fizic!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Danut catre Lorena: “Daca eu n-as fi sa te bag in prim plan nici n-ai exista!” Danut este oripilat de aroma parfumului folosit de Adriana! Danut: “Adriana are un parfum mult prea puternic!”

Danut a profitat de absenta lui Cristi de langa Georgiana si a actionat! Viseaza Danut la dulceata buzelor Georgianei, dar Cristi ii sta in cale? Se tem Maria si Ana-Maria ca cele doua noi concurente aspira la inima lui Andrei? Maria: “Vorbeam de cele doua fete care au intrat pentru Petru si nu s-a vazut nicio dorinta de cunoastere!” Petru: “Daca nu voi forma un cuplu cu Maria, nu voi forma cu nicio alta fata!” Andreea si Madalina au avut parte de o cina speciala alaturi de Radu si Petru! Madalina si Maria s-au duelat pentru inima lui Petru!

Madalina nu-i deloc multumita de criticile lui Bebe la adresa ei.

Danut s-a dezbracat de caracter! A fost nemultumit de perioada petrecuta in casa fetelor! In miez de noapte, Danut a avut un schimb de replici cu Petru.

Danut a supus concurentele de la “Mireasa pentru fiul meu” unui interogatoriu incomod! Ce secrete ascunde trecutul Adrianei? Danut, atac la Adriana: “Adrianei ii place sa fie in lumina reflectoarelor. Prin povestea ei poate vrea sa mai stranga niste lacrimi, sa obtina ceva. Daca as fi fost mamica, n-as fi intrat in competitie! Pe mine nu m-a impresionat povestea ei.”

Adriana catre Danut: “Stai linistit ca plec, te las pe tine!”

Andrada a acuzat-o pe Georgiana ca urmareste sa se afle mereu in centrul atentiei! Andrada şi Georgiana au devenit rivale: Ce scânteie a aprins flacăra discordiei?

Georgiana: “Edith m-a avertizat ca Andrada nu este ceea ce pare!”

A pierdut Cristi orice sansa la inima Georgianei in urma confruntarii acesteia cu Andrada?

Andrei pune la indoiala sinceritatea impacarii dintre Georgiana si Andrada!

Trecutul si prezentul amoros al Andradei si-au declarat razboi! Valentin i-a declarat razboi lui Andrei pentru interventia acestuia in conflictul dintre Andrada si Georgiana! Care a fost tinta reala a criticilor Andradei la adresa Georgianei?

Razboiul unei vechi iubiri a continuat! Andrada si Cristi nu au renuntat la divergente!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *