Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 11 noiembrie 2016Dupa doua luni de competitie, priviri sunt aruncate spre Marea Finala! La loc de mare adunare, dragostea a fost in floare. Cum asteapta concurentii clipa mutarii in casa noua? Urmariti emisiunea MPFM 6 video online din 11 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Cuplurile Edith-Ali si Mihaela-Mihai celebreaza doua luni de iubire! Dis-de-dimineata, Ali si MIhai si-au surprins iubitele cu un cadou special! Danut, Cristi si Edith au vorbit despre Ciprian si Lorena! Criticata de Danut si de Cristi pentru tabieturile ei, Lorena nu a ezitat sa contraatace! Lorena: “De la Danut ma astept la orice, bine ca sunt bagata in seama de el. E un fel de Dan Diaconescu. Cristi e slabut tare, mai mult la mansarda decat fizic!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Danut catre Lorena: “Daca eu n-as fi sa te bag in prim plan nici n-ai exista!” Danut este oripilat de aroma parfumului folosit de Adriana! Danut: “Adriana are un parfum mult prea puternic!”

Danut a profitat de absenta lui Cristi de langa Georgiana si a actionat! Viseaza Danut la dulceata buzelor Georgianei, dar Cristi ii sta in cale? Se tem Maria si Ana-Maria ca cele doua noi concurente aspira la inima lui Andrei? Maria: “Vorbeam de cele doua fete care au intrat pentru Petru si nu s-a vazut nicio dorinta de cunoastere!” Petru: “Daca nu voi forma un cuplu cu Maria, nu voi forma cu nicio alta fata!” Andreea si Madalina au avut parte de o cina speciala alaturi de Radu si Petru! Madalina si Maria s-au duelat pentru inima lui Petru!

Madalina nu-i deloc multumita de criticile lui Bebe la adresa ei.

Danut s-a dezbracat de caracter! A fost nemultumit de perioada petrecuta in casa fetelor! In miez de noapte, Danut a avut un schimb de replici cu Petru.

Danut a supus concurentele de la “Mireasa pentru fiul meu” unui interogatoriu incomod! Ce secrete ascunde trecutul Adrianei? Danut, atac la Adriana: “Adrianei ii place sa fie in lumina reflectoarelor. Prin povestea ei poate vrea sa mai stranga niste lacrimi, sa obtina ceva. Daca as fi fost mamica, n-as fi intrat in competitie! Pe mine nu m-a impresionat povestea ei.”

Adriana catre Danut: “Stai linistit ca plec, te las pe tine!”

Andrada a acuzat-o pe Georgiana ca urmareste sa se afle mereu in centrul atentiei! Andrada şi Georgiana au devenit rivale: Ce scânteie a aprins flacăra discordiei?

Georgiana: “Edith m-a avertizat ca Andrada nu este ceea ce pare!”

A pierdut Cristi orice sansa la inima Georgianei in urma confruntarii acesteia cu Andrada?

Andrei pune la indoiala sinceritatea impacarii dintre Georgiana si Andrada!

Trecutul si prezentul amoros al Andradei si-au declarat razboi! Valentin i-a declarat razboi lui Andrei pentru interventia acestuia in conflictul dintre Andrada si Georgiana! Care a fost tinta reala a criticilor Andradei la adresa Georgianei?

Razboiul unei vechi iubiri a continuat! Andrada si Cristi nu au renuntat la divergente!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

10 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 noiembrie 2016

 1. Meggie.

  Buna, fetelor!
  Uite aparui si eu. Noroc cu Paula si cu dojenelile ei la adresa Adrianei, cel putin din acest punct de vedere isi face bine treaba; a mai castigat un comentariu si a mai adus putina audenta frumoase emisiuni. Nici n-am ascultat-o pe Paula pana la capat, dar eu am inteles ca fata este trasa la raspundere ce cauta si care-i scopul pt. venirea in emisiune.
  Pai mai Paula, nu a scris ea in formular despre participarea la emisiuni si ca este mandra de asta( tu ai spus cu gurita ta ca nu aveam de unde sa stiu detaliul asta?! Nu va spus ea povestea cu fetita si voi ati mers acasa la ea si ati filmat-o impreuna cu fata inca inainte de a intra in casa?!
  Pai daca voi atit stiut toate astea depre ea cu ce drept o luati acum la rost ce cauta in emisiune?
  Dar Danut ce cauta? El n-a mai aparut la tv? Parca imi aduc aminte ca a mai aparut si intr-o telenovela romaneasca, pe o scena cu Alina Plugaru si doua apartiti la MPFM. Deci este 4-3 in acest caz si voi va luati tot sau doar de Adriana?
  Paula, Danut va aratat fundul, iar astazi ti si l-a aratat si tie si noua. Si tu ce faci? cu el vorbesti mieros, mai te si tachinezi, iar pe Adriana o iei la rost ce cauta la voi sau faci pe lupul moralist cu ea. Putina impartialitate te rog daca altceva nu poti. Macar fi constanta si taxeaza ce este de taxat si fi toleranta cu cine trebuie sa fii toleranta.

  Reply
 2. Meggie.

  (Fragment)
  …Dar să nu uităm, la evrei, cine se numeşte Cohen este – după cum bine se ştie – din vechea castă a preoţilor, a cohanimilor. Nici el nu uită acest lucru şi-n muzica şi scrisul său există un aer mesianic, tulburător, cu aură de supravieţuire. In faţa a circa 50.000 de admiratori de pe Stadionul din Ramat Gan, pe scena înconjurată de pancarte pe care era scris „Pace”- în ebraică, în arabă şi în engleză, Leonard Cohen a spus, adresându-se poporului evreu şi lumii întregi, electrizând delirul fascinaţiei: „Să te binecuvânteze Domnul şi să te păzească!/ Să lumineze Domnul faţa sa peste tine şi să te miluiască!/ Să-şi întoarcă Domnul faţa spre tine şi să-ţi deie Pace!”…

  Este „Urarea cohenilor”. Este o urare care pleacă acum, prin el, spre toţi oamenii lumii. Cu linişte, în şoaptă, cu speranţă. El o duce cu sine şi o împarte întregii lumi, bună şi nebună. Sensurile acestei incantaţii sunt adresate, în acelaşi timp, tuturor trăitorilor clipei globului pământesc… Leonard Cohen cântă, recită, dăruieşte… Îngenunchiat, frumos, copleşitor.

  … Era noapte, târziu;
  dar soarele încă mai apunea.

  Roni CĂCIULARU

  http://www.napocanews.ro/2010/01/amurgul-continuu-cuvinte-despre-leonard-cohen.html

  https://www.youtube.com/watch?v=LVDUTAn6Ttg
  Leonard Cohen-Bird On a Wire1972

  Reply
 3. Dana B.

  CE lectii ii tine Paulina Adrianei despre imagine,despre cum e sa fie judecata pt ca a participat la emisiunea lui Maruta,in loc sa-si faca griji pt ea ,pt emisiunea ce o conduce si subiectele ce le dezbate!Nu cred ca Adriana este mai judecata,jignita de catre cei de afara,decat Paula!Pana la urma de ce au selectat-o cei de la mpfm,n-au aflat la casting ca a mai aparut la tv?Sau chiar pt asta a fost adusa in emisiune,sa mai aiba ce discuta in emisiune?Paulina,mai penibila ca tine,cu o imagine mai deteriorata ca a ta,nu cred sa fie alta moderatoare!Fugi cat mai poti de emisiunea asta si repara cat a mai ramas din imaginea ta!

  Reply
 4. Dana B.

  I-a uite d-le,specialistul in relatii, Valentin,o invata pe Georgiana,o indruma,sfatuieste ,sa-si gaseasca jumatatea afara,nu in casa.DE fapt o face subtil,ii induce ideea aceasta naivei Georgi ,sa nu se apropie de Cristi sau altcineva,cred ca vad in ea un adversar!Naivitatea Georgianei e enervanta,nu stie sa se apere,dar de aici putem trage concluzia ca fata e sincera,are bun simt,corecta,nu e unsa cu toate alifiile ca Andrada,sa nu spun perversa!De ce ar intersa-o pe Andrada tinuta Georgianei,cata vreme ea are un cuplu,totul este bine,de ce toate acestea?Sunt ultimii din casa Andrada si Valentin sa-i de-a sfaturi Georgianei,acesti doi perversi si versati,le-ar conveni de minune ca fatuca asta sa nu faca un cuplu, daca s-ar putea sa mai bage niste strambe si in cuplurile actuale si ei sa fie siguri de locul 1!

  Reply
 5. Dana B.

  Cristi nu a mintit cand a spus ca el a refuzat sa se casatoreasca cu Andrada ,iar ea a dorit sa faca acest pas!Cei doi au fost intrebati separat,el a auzit raspunsul ei,iar ea a avut o mare „surpriza”!Acum un an jumate Andrada isi vedea viitorul alaturi de Cristi,oare ce ar mai spune acum cand ar vedea aceste imagini? In imagini apare si Mirela ,ce vremuri! https://youtu.be/soMmjoZ0U7w

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *