Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 12 august 2016Incepem dimineata cu Matinal MPFM. Urmariti video online emisiunea mpfm 5 din 12 august 2016, prima parte de la ora 10:00 si cea de a doua parte de la 14:00. Catalin a prezentat horoscopul zilei de 12 august 2016. Fara a lua in calcul beneficiile binecunoscute, exercitiile de dictie pot fi, uneori, extrem de amuzante. Pe langa banalul „sase sasi in sase saci”, exista un text pe care 95% dintre romani nu il pot pronunta clar si corect, iar concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” nu fac nota discordanta. Cine credeti ca s-a descurcat cel mai bine la acest exercitiu matinal? Aflati din reluarea emisiunii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Simona Opris, specialist florar, le-a oferit concurentil0r sfaturi privind aranjamentele florale de la nunta. Simona Opris: “Buchetul este un accesoriu foarte important pentru mirese.”

Liliana, fosta concurenta MPFM5, a intrat in direct: “Cand va iesi Vladut cu siguranta ne vom vedea ca si prieteni! Este pentru prima data cand am un baiat ca amic si imi este atat de apropiat.”

Adriana a primit sfaturi de la Dana Ivan cu privire la casatoria cu Valentin!

Prezenta in platou a sustinatoarei Adrianei si a lui Catalin, Dana Ivan, nu a fost primita cu zambetul pe buze de toti concurentii. Eduard s-a simtit amenintat, Valentin s-a confruntat cu respingerea sustinatoarei, iar mesajul pentru Adriana viza faptul ca imaginea concurentei este afectata de decizia casatoriei cu Valentin, considerat nepotrivit pentru ea.

Cu doua saptamani inainte sa isi uneasca destinele pentru totdeauna, Lavinia si Eduard nu pierd nicio ocazie sa isi faca reprosuri. Care ar putea fi cauzele tensiunilor ce macina unitatea celui mai longeviv cuplu format la “Mireasa pentru fiul meu”?

Un gestul controversat, facut de Mihaela in timpul emisiunii, a fost intens dezbatut de concurenți, dar si de catre telespectatori pe retelele de socializare. Opiniile se impart in doua tabere, iar cele mai multe dintre voci spun ca gestul concurentei este unul vulgar. Voi ce parere aveti despre atitudinea concurentei si care ar putea fi scopul care dicteaza purtarea Mihaelei?

Au fost prieteni la catarama, si-au promis ca vor ajunge impreuna in Marea Finala, insa cursul competitiei i-a transformat din buni prieteni si confidenti in aprigi rivali. In ajun de finala saptamanala, sageti competitionale zboara intre Catalin si Vladut. Oare cine va reusi sa fuga din calea nominalizarilor?

Rochia de mireasa reprezinta cea mai importanta alegere pentru o domnisoara care urmeaza sa se casatoreasca. Si cum decizia este, uneori, imposibil de luat, am apelat la sfatul unei specialiste. Bianca Dragusanu dezvaluie secretele rochiei perfecte de mireasa si le ajuta pe concurentele acestui sezon sa straluceasca in Marea Finala!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *