Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 decembrie 2016

video online finala saptamanala mpfm 6 din 12 decembrie 2016Ce au pus Ali si Edith la cale? Nici darurile traditionale nu au lipsit din program! La miezul noptii s-a dat semnalul sarbatorii! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 de astazi, 12.12.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Baietii au castigat sambata razboiul telefoanelor. Concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” au profitat din plin de primele minute in compania telefoanelor! Baietii au sacrificat pana si orele de somn pentru a beneficia de telefoane! La 100 de zile de competitie, concurentii au chefuit pe cinste! Fetele din casa s-au “rupt” pe manele!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Petru a ramas surprins de sustinerea pe care o are afara: „La antipatii ma asteptam, dar la atata sustinere nu!”

Fetele s-au luptat pentru imunitate. Mihaela, Maria si Edith au fost castigatoarele probei. Mihaela si Maria au vrut sa o elimine pe Georgiana, in timp ce Edith si-a dorit sa o scoata din cursa spre rasfat pe Andrada. Avand mai multe voturi, Georgiana a fost eliminata din cursa spre rasfat. Andrada le-a avertizat pe fete ca premiul telefoanelor nu va fi deloc dulce.

Iulia a varsat lacrimi amare deoarece nimeni nu i-a oferit un telefon! Concurentii s-au sabotat intre ei: si-au dat unii altora numerele de telefon pe Antena Play! Sfaturi competitionale au sosit pe aripile telecomunicatiilor!

Razboiul telefoanelor i-a adus pe Mihaela si Mihai in pragul despartirii. Ciocniri periculoase pe frontul dragostei! Ana-Maria si Laurentiu au trecut de la romantism la contre dure! Laurentiu vrea dragoste, dar Anei-Maria nu pare sa-i placa romantismul!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *