Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 12 februarie 2016Sunetul melancoliei a amintit de o trista amintire. Cum si-a serbat Nicolae ziua de nastere? Descoperiti in emisiunea mireasa pentru fiul meu video online de astazi, 12.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Oboseala si stresul i-a adus pe Cosmin si Oana in pragul de a-si cere eliminarea din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Marius a pornit pe drumul dragostei cu gandul la Loredana, dar scopul sau s-a schimbat dupa ce a intalnit-o pe Natasa. Inima lui Marius bate pentru Natasa: ”Imi plac fetele care se lasa mai greu.” Natasa se simte atrasa de felul de a fi al lui Marius. Tensiunile cu Florin l-au marcat pe Aurel. Incercand sa-l calmeze, Valentina a simtit pe propria piele incordarea iubitului ei: ”Daca nu mai ai chef sa stai aici, pleaca acasa!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Florin: ”Nu m-as putea comporta cu o femeie asa cum Aurel a facut-o cu Valentina!”

Gestul lui Aurel fata de Valentina a provocat ecouri in randul tuturor concurentilor, iar interpretarile nu au intarziat sa apara. Avertismentele au sosit imediat!

Aurel: ”Nu regret nimic!”

Florin a fost ironizat de Valentina si Aurel in urma imaginilor incendiare aparute cu el. Concurentul intrat de curand in casa Mireasa pentru fiul meu a fost filmat in timp ce-si schimba lenjeria intima in camera.

In lipsa Adrianei, Valentin a intrat in conflict cu Lavinia! Concurenta a vrut sa-l instige pe acesta impotriva lui Florin! Lavinia a recunoscut ca a incercat sa-l instige pe Valentin impotriva lui Florin.

Cum l-a vazut pe Florin in patul ei, Lavinia i-a cerut acestuia sa plece imediat! Concurentul a reactionat in emisiune in privinta comportamentului Laviniei!

Florin a lansat un atac dur la adresa Laviniei: “Esti precum un cameleon!”

Lavinia: “Nu-mi place de Florin pentru ca ne trateaza pe toti cu aroganta!”, “Florin stie intotdeauna cum si unde sa puncteze!”

Vulcanul discordiei a erupt din nou! Adriana i-a interzis Laviniei sa mai glumeasca pe seama ei sau a lui Valentin! Razboi fara mila intre Adriana si Lavinia: “Nu te duce capul sa vorbesti cu mine!”

Adriana catre Lavinia: “Fii tu batrana, ca eu sunt ok asa, la varsta mea!”

Natasa: “Lavinia crede ca daca are cu cinci ani in plus, trebuie sa-i spun mama!”

Natasa catre Lavinia: “Nu te mai suport! In platou spui ca ne ai pe toti la suflet, dar in casa spui ca nu ne mai suporti!”

Natasa catre Eduard: “Ai devenit nesimtit alaturi de Lavinia!”

Adriana a fost intampinata cu o surpriza pregatita chiar de Valentin, la intoarcerea de pe meleagurile copilariei iubitul ei!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *