Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 12 ianuarie 2016Evenimentele de la Finala Săptămânii trecute continuă să provoace confruntări aprinse: rivalităţi până acum ţinute secrete incep să iasă la lumină! Cine cu cine se duelează fără milă aflaţi astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Ieri, Oana si Cosmin au celebrat doua luni de relatie. In timpul iesirilor in oras, Adriana si Valentin au fost interpelati de un barbat, care s-a dovedit ulterior a fi fostul iubit al Adrianei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. In emisiunea de astazi, Adriana a facut o dezvaluire socanta: a fost hartuita de un fost profesor de facultate, care i-a fost si iubit.

Mesajul Adrianei catre fostul iubit: “Nu te voi ierta niciodata!”, “De Valentin nu ma voi desparti niciodata, chit ca o sa te spanzuri!”

Valentin a vorbit in premiera despre drama tatalui sau, dar Ciprian l-a catalogat ca victimizandu-se prea mult.

Cand au aflat de votul negativ dat de Valentin si Oana, Ciprian si doamna Virginica au explodat! Ciprian si Valentin si-au declarat razboi.

In trecut, Valentin a fost aspru criticat de Eduard pentru scaparile lui cu pockerul si pacanelele, lucru care l-a deranjat enorm pe Valentin, mai ales dupa ce a aflat ca si Eduard a avut aceste vicii.

Valentin si Adriana formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din acest show matrimonial, iar recent acestia au avut o discutie aprinsa. Concurentul a izbucnit in lacrimi dupa ce si-a amintit greselile trecutului, iar iubita sa nu a reusit sa-l consoleze.

Chiar daca sunt departe una de alta, Natasa, Loredana si Emilia au avut o noua discutie aprinsa. Dupa ce fetele au refuzat sa-i permita lui Nicolae sa mearga in vizita la iubita sa, Emilia a izbucnit in lacrimi si a marturisit ca cele doua fete sunt false.

Faptul ca Emilia nu se mai afla in competitie l-a determinat pe Nicolae sa aiba un comportament incredibil. Mai exact, la ultima petrecere, Nicolae a consumat mai mult alcool, lucru care a suparat-o enorm pe iubita lui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *