Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 ianuarie 2017

emisiunea mpfm 6 video online din 12.01.2017La ceas de seara, mama lui Mihai si-a demonstrat iscusinta in bucatarie! Madalin a marturisit secretele tatuajelor sale! Ce au pus la cale fetele in asteptarea noilor concurenti? Urmariti video online emisiunea MPFM 6 din 12 ianuarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00! Madalin le-a dezvaluit baietilor secretele tatuajelor sale! Astrologul Camelia Patrascanu a fost invitatul special al emisiunii. Astrologul Camelia Patrascanu a vorbit despre ce surprize le rezerva concurentilor anul 2017, ce abia si-a facut debutul. De asemenea, aceasta le-a facut concurentilor compatibilitatea.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 ianuarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Despre Andrada si Valentin, Camelia Patrascanu a zis doar de bine, dar mai presus de toate ca vor fi in Tabloul Marii Finale. Astrologul Camelia Patrascanu: “Andrada si Valentin se completeaza reciproc! Le-as recomanda sa nu fie gelosi!” Despre Andreea si Radu, Camelia Patrascanu a spus ca se inteleg bine ca si cuplu si au o comunicare foarte buna.

Despre Mihai si Mihaela, Camelia Patrascanu a spus ca sunt un cuplu compatibil, daca isi lasa spatiul necesar unul altuia, ambele lor zodii fiind dornice de libertate. Camelia Patrascanu: “Relatia dintre Mihai si Mihaela este intensa, dar sufera la stabilitate!”

Mama Madalinei i-a cerut acesteia sa renunte la Andrei, in favoarea lui Laurentiu. Andrei a tinut sa le dea un raspuns parintilor Madalinei, care nu-l considera demn pentru fiica lor: ”Eu n-am sa ma schimb fata de ea!” Andrei: „Poti sa fii orb, schiop sau chior, daca esti pe locul trei, esti bun!”

Subiectul Madalina – Andrei nu este nici pe departe incheiat. Cei doi au incercat sa explice ce simt unul pentru celalalt. ”Nu m-am temut ca Andrei nu va răspunde sentimentelor mele”, a afirmat Madalina. Valentin si Andrada au dezbatut in platoul emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” episodul in care Valentin voia sa plece din concurs. Andrada: ”Nu am crezut nicio clipa ca Valentin va pleca din emisune”

Alegere grea! Mama a ales-o pe Madalina, fiul o vrea pe Ana-Maria. Sub supravegherea mamei, Madalin va pregati o cina romantica pentru Madalina.

MPFM 12.01.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 12.01.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Mădălin de la „Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit secretele tatuajelor sale!

Astrologul Camelia Pătrăşcanu: „Andrada şi Valentin se completează reciproc”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 ianuarie 2017

  1. Meggie.

   Buna, Irina. Ti se pare ca Paula n-are umor?! Nu stiu ce sa spun; are cateva replici amuzante. Insa pot sa-ti spun una proasta pe care a spus-o recent ” Si cei de pe Titanic erau sanatosi.” Am mai auzit-o si la altii dar sincer mie mi se pare o gluma proasta, iar data ca exemplu nu mi se pare potrivita deloc sa nu mai spun ca nenorociri s-au intamplat de-a lungul vremii de nici nu se mai poate tine evidenta. Mai sunt cateva si de copii, chiar miercuri a spus una cu parapanta.
   Insa ceea ce-am observat eu la Paula este ca uneori puna accentul pe EU. Am observat ca are obiceiul sa spuna; eu fac! desi nimeni n-o intreaba si subiectii in discutie sunt concurentii. Si nu asta ar fi problema, problema este atunci cand Paula face o comparatie prin asta punandu-i pe ceilalti in inferioritate. Cand a fost acel material cu dezordinea din casa fetelor, atunci cand si invitata a fost plimbata prin dormitoarele fetelor a tinut sa spuna ca ea este foarte ordonata, ca altfel n0ar functiona etc. Ca a vrut sau n-a vrut a facut o comparatie si a jignit concurentele EA plasandu-se in pozitia opusa. Si pana la urma sunt doar niste vorbe, neverificate.
   Ieri i-a spus lui Andrei ca face mult mai mult decat profesia de moderatoer atragandu-i public atentia ca are probleme cu gramatica. O data a pus accentul pe EA( eu fac) ca mai apoi sa-l umileasca in fata intregii tari. De-a lungul celor 7 luni si ceva Paula a avut de mai mai multe ori aceste iesiri de a demonstra fortat cat este de BUNA. O inteleg pana la un punct. Ii inteleg aceasta dorinta sau aceasta nevoie dar nu este frumos sa faci asta prin comparatii. Probabil stie cat a muncit ca sa ajunga aici si inconstient face asta. In rest Paula este simpatica, toleranta si spre deosebire de altele chiar a muncit pentru tot ceea ce are.

   Reply
 1. Meggie.

  Nu prea am urmarit emsiunea, dar am prins cateva idei din zbor.
  Si Ana-Maria mai face o victima? Glumesc! Am impresia ca acest baiat o sa-i complice viata si asa prea complicata.
  Din cate imi dau seama si acest baiat are unele probleme si mie sincer mi se pare ca ar fi un baiat consumator de d—-i( sau a consumat in trecutul apropiat). Asta a fost prima impresie cand i-am vazut fata. Ulterior am auzit-o pe maica-sa spunand ca este un baiat care are probleme cu nervii si paraca mai mult mi-a intarit aceasta idee. Din micile franturi pe care le-am prins imi dau seama ca si acest baiat tot dintr-o refulare( parasirea de catre mama) l-a dus la un comportament dezechilibrat( probleme emotionale, psihice, aventurile poate si dr…le) pt. ca mama lui a spus ca pana la varsta de 15-16 ani Madalin era un copil mamos, atasat de ea si respectos. Nu pare deloc baiat prostut, mie mi se pare inteliegent si smecher, o combinatie foarte periculoasa pentru partenera de viata.
  Aproape ca orice tanar/tanara a trecut si el printr-un esec sentimental, esec care se pare i-au lasat ceva urme, atat pe brat cat si in inima. Tind sa cred ca a fost vina lui pentru incheierea acestei relatii, chiar daca nu recunoaste si cred asta tot din spusele mamei lui foarte subiective, dar care totusi recunoaste ca Georgiana era o fata linistitita. Pai daca ea era linistita inseamna ca hiba a fost la el.
  Nu stiu de ce dar nu-mi prea place aceasta femeie. Pa langa relatia ” deschisa” pe care o are cu fiul ei, mi se pare putin laudaroasa, iar faptul ca a spus numele fostei iubite arata lipsa de respect atat fata de fiul ei cat si fata de acea fata. Mult mai in regula mi se pare mama lui Mihai care asa posesiva cum este( asa a fost educata ca trebuie sa fie o femeie si o soacra), este mult mai deschisa, prietenoasa de viitoarea nora.
  Faza din pat cu ea si Mihalea a fost bestiala. Ceva de genul; Edith cu Ali dar in varianta feminina. Problema este ca pentru Mihaela a fost un soc aceasta „dragoste cu sila” sa ma „citez” si pe Edith, Mihaela nu are cum s-o inteleleaga pentru ca mama ei nu i-a oferit asta fiind plecata din tara cam de multi ani din cate am inteles.
  In aceasta saptamana am vazut si simtit cu adevarat sentimente de tristete, iar pentru unii concurenti chiar au fost zile grele, zile de cumpana. Ma refer in special la Mihaela, Mihai si Madalina.
  Pup, fetele.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *