Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 12 iulie 2016Ce secrete vor iesi la iveala? Care sunt temerile ce planeaza asupra concurentilor? Urmariti emisiunea MPFM 5 video de astazi, marti 12 iulie 2016, prima parte de dimineata, de la ora 11:15, iar cea de a doua parte de dupa-amiaza, de la ora 14:00. Marea Finala se apropie, iar tensiunile dintre rivali au atins cote explozive. Cursa pentru masina s-a incheiat, dar batalia continua! Mama Laviniei i-a reprosat fiicei sale ca nu-si trateaza logodnicul cum se cuvine! Mama Laviniei a trecut pragul casei cu desaga plina de sfaturi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mama Laviniei: “Emilia a facut greseli, s-a vazut clar!” Mamele Laviniei si Emiliei au dat cartile pe fata! Lavinia n-a scapat insa de criticile celei care i-a dat viata!

Lavinia: “De cand am castigat masina, Emilia nu mai vorbeste cu mine. Nu vad de ce sa ne certam din cauza unui bun material.”

Ce strategii psihologice au fost folosite in batalia decisiva pentru masina?

Desi Emilia a acuzat faptul ca Lavinia ar fi gresit in repetate randuri in ultima proba pentru masina, Vladut si Denisa au fost de parere ca Emilia ar fi gresit inaintea Laviniei cu mult timp inainte de finalul cursei pentru masina.

Catalin si mama lui au dezbatut pe larg conflictul acestuia cu Adriana si Valentin! Catalin: “Adriana si Valentin isi cauta noi aliati pentru ca cei vechi au parasit competitia!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *