Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 12 iulie 2016Ce secrete vor iesi la iveala? Care sunt temerile ce planeaza asupra concurentilor? Urmariti emisiunea MPFM 5 video de astazi, marti 12 iulie 2016, prima parte de dimineata, de la ora 11:15, iar cea de a doua parte de dupa-amiaza, de la ora 14:00. Marea Finala se apropie, iar tensiunile dintre rivali au atins cote explozive. Cursa pentru masina s-a incheiat, dar batalia continua! Mama Laviniei i-a reprosat fiicei sale ca nu-si trateaza logodnicul cum se cuvine! Mama Laviniei a trecut pragul casei cu desaga plina de sfaturi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mama Laviniei: “Emilia a facut greseli, s-a vazut clar!” Mamele Laviniei si Emiliei au dat cartile pe fata! Lavinia n-a scapat insa de criticile celei care i-a dat viata!

Lavinia: “De cand am castigat masina, Emilia nu mai vorbeste cu mine. Nu vad de ce sa ne certam din cauza unui bun material.”

Ce strategii psihologice au fost folosite in batalia decisiva pentru masina?

Desi Emilia a acuzat faptul ca Lavinia ar fi gresit in repetate randuri in ultima proba pentru masina, Vladut si Denisa au fost de parere ca Emilia ar fi gresit inaintea Laviniei cu mult timp inainte de finalul cursei pentru masina.

Catalin si mama lui au dezbatut pe larg conflictul acestuia cu Adriana si Valentin! Catalin: “Adriana si Valentin isi cauta noi aliati pentru ca cei vechi au parasit competitia!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

12 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 iulie 2016

 1. Teresa

  Mahalaua si tigania basarabencei continua…Acuza doctorita si staful,considera ca masina trebu….sa fie a ei…Pina unde merge tupeul drei Milica bulbuc poc poc balsoi puta?Alooooooooo?Gara? ?? Ambulanta?Pina si trintorul makedon Nicalai se da lovit…Nici nu si-au revenit fizic!!!!!!!Hellou???????????? ps…cind dai nas lui Ivan asta patesti…Il primesti in casa,il omenesti noaptea pleaca,fura tot ce e in frigider,se intoarce ..fura si compresorul de facut gheata!!!!Asta e Caldarar Emilievna,fugiti fetelor,doamnelor…fugiti oameni buni!Doamne apara si pazeste de asemenea creaturi cu doua picioare…..!!!

  Reply
 2. Teresa

  Incet,incet Mihaela o da si ea in…..tiganie..doar etnia nu se tradeaza..!Constantin ramane acelasi cioban limitat care va avea o surpriza mare cu tatika Miaelei!Tiganie pentru 5 lei….cu acea exstudenta imorala,cu pocni Milicutza cu Miaela si Lilicior cea asteptata la …antrenamente de mascariciul potent Enache!Vino Doamne …sa vezi ce a mai ramas din oameni!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Meggie.

  O zi frumoasa, fetelor!
  Cum se tot discuta despre masina asta, reguli, nereguli…m-am uitat si eu mai atenta si am vazut regula nr. opt:
  8. „Nu aveti voie sa negociati cu ceilalti castigarea masinii sau donarea acesteia. De asemenea, este interzisa formarea de coalitii in acest sens. In caz contrar, Comisia de Decizie poate opri concursul si nimeni nu va mai putea beneficia de masina!”
  Ioana, uite inca un material peste care s-a trecut , ba din contra a fost chiar apreciat.

  Reply
 4. ana

  Buna seara dragele mele,
  Nu stiu daca voi ati vazut emis. Eu nu. Dar imi inchipui ca lucrurile au luat-o razna si rivalitatea dintre concurenti atinge cote de nesuportat pentru mine. Dar ca sa nu lasam draga noastra pagina singura, vin si cu o poezie a lui Pablo Neruda :

  Şi de-ar fi să mă uiţi vreodată

  Vreau să reţii
  o singură chestiune.

  Deja ştii cum funcţionează:
  dacă-mi arunc privirea-nspre
  luna de cristal sau ramul ruginiu
  al toamnei liniştite, ce-mi bate în fereastră,
  dacă alint
  focul şi
  cenuşa imaterială
  ori coaja încreţită a butucului arzând,
  îmi zboară gândul la tine
  de parcă toate cele ce sunt:
  miresme, lumină, metale
  ar fi mici luntri care plutesc
  spre insulele tale care m-atrag.

  Ce-o fi, o fi!
  dacă azi un pic, mâine alt pic vei înceta să mă iubeşti
  voi înceta şi eu să te iubesc azi un pic, mâine alt pic.

  Dacă subit
  mă vei uita,
  să nu mă mai cauţi
  pentru că eu deja te voi fi uitat.

  Dacă ţi se pare năvalnic şi nebun
  vântul în vele
  ce-mi trece prin viaţă
  şi dacă vei alege
  să mă debarci la malul
  inimii în care m-am ancorat,
  ia aminte
  că în aceeaşi zi,
  la aceeaşi oră,
  voi ridica braţele
  şi se va smulge ancora plecând
  în căutarea altui loc, mai bun.

  Dar
  dacă zi şi noapte,
  la tot ceasul
  vei simţi că-mi eşti sortită
  cu neprihănitu-ţi şarm.
  Dacă zi de zi se-nalţă
  spre buzele tale o floare şi mă caută,
  of dragostea mea, of mie,
  în mine se reaprinde focul,
  în mine nimic nu se stinge şi nimic nu se uită,
  dragostea mi se alimentează din dragostea ta, iubito,
  şi veşnic ea va rămâne-n braţele tale
  fără a se dezlipi dintr-ale mele.

  Armik – https://www.youtube.com/watch?v=l_2QAki-GRk

  Reply
 5. ioana79

  Ca tu să mă auzi,
  cuvintele mele
  se îngustează câteodată
  precum urmele pescăruşilor pe plaje.

  Colier, clopot ameţit
  pentru mâinile tale gingaşe ca strugurii.

  Şi îmi privesc cuvintele din depărtare.
  Ele găsesc un adăpost mai cald în tine decât în mine.
  Ca iedera se înalţă pe vechile-mi dureri.

  La fel suie ziduri ceţoase.
  Tu eşti vinovată pentru o astfel de trudă.
  Ele zboară din bârlogul meu întunecat.
  Totul se umple de tine, şi tu umpli totul.

  Înaintea ta, au populat golul pe care tu l-ai cucerit,
  şi îmi sunt mai vecine în tristeţe decât tine.

  Acum vreau ca ele să spună ce-am vrut eu să-ţi spun
  şi să te facă să auzi aşa cum eu aş vrea să mă auzi.

  Vânturile obidei încă le mai mângâie, ca întotdeauna.
  Câteodată, uraganele viselor le zdrobeşte.
  Poţi asculta şi alte voci în vocea mea îndurerată.

  Bocetul bătrânelor guri, sângele vechilor rugi.
  Iubeşte-mă, pereche. Nu mă abandona. Urmează-mă.
  Urmează-mă, pereche, pe acest val de obidire.

  Şi cuvintele mele prind culoare în iubirea ta.
  Totul se umple de tine, şi tu umpli totul.

  Voi preface cuvintele într-un colier infinit
  pentru mâna ta albă, gingaşă ca strugurii.

  ANA draga,mi a placut f mult ; cu chin,cu mare chin,am reusit cu stanga mea sa aduc acest poem de ac Pablo Neruda.
  Voi incerca sa scriu ceva despre emis,pana dimineata sper sa termin de scris…..

  Reply
 6. ioana79

  MEG,s a trecut cu mare usurinta peste punctul 8;Nu am crezut in bunatatea Mihaelei,dimpotriva,daca ciniva,..poate Mirela,….analizand bine,Mihaela a fost de rea credinta. Astfel de …..bunatate insemna si descalificarea Laviniei pt ca a recunoscut acest aspect. Oricum,meritul este al ei,degeaba spune Emilia,degeaba tipa Svetlana,sunt doua invidioase,doua nerecunoscatoare,iar Emilia este obraznica atacand SI acuzand concurentii de furt ,iar Nicolae nu si aminteste daca l a aruncat din greseala.
  Prietenia s a destramat mai repede, numai votul strategic ii mai tine in brigad s a dus si asta.

  Reply
  1. Meggie.

   Ioana draga, atunci cand vrei sa faci un dar, si ma refer la situatia Mihaelei, astepti sa-l castigi si la sf. competitiei, atunci cand nu mai este nicio miza daruisti chiele de la masina si faci procedurile necesare. Acestea sund darurile adevarate! Nu, as fi facut, daca as fi castigat.
   Emilia de cand a intrat in concurs a fost sabotata; i s-au furat rochitele de la sustinatori din dulap, i s-a pus un chilot murdar in dulap, alimentele cele mai urate ii erau cumparate doar ei…iar acum pe final d-na doctor a vrut s-o saboteze ca sa castige Lavinia masina. Cand o sa-si toceasca coatele invatand atunci sa ironizeze si sa-si bata joc de munca unui om. Aici mi-a placut, Paula. In schimb, Paula trebuie sa invete sa se impuna si sa nu se lase manevrata pt. ca sunt concurenti destepti, alunecosi care intorc situatia in favoarea lor.

   Revenid la Emilia toti au ceva cu ea. Daca Adriana este mai desteapta, este superioara. Cam la fiecare a avut cate ceva de comentat, dar culmea ea este singura din casa corecta, care nu minte si in casa este la fel ca si afara. Daca era atat de corecta nu se baga in aceasta alianta( brigada), nu cersea haine si voturi folosindu-se de viclenie, nu isi trada prietenele la cea mai mica cearta.

   Reply
  2. kmy

   Exact ,Mihaela a vrut sa ii faca rau Laviniei , sa fie descalificata , nicidecum ca vezi doamne nu mai putea ea de bunatate .
   In acel moment am crezut ca se spune stop joc pentru Lavinia !!

   Reply
  3. Teresa

   Doar o basarabeanca obraznica draga mea…Cu tupeu,pretentii,fara scupule in cautare de romani fraieri..Inca unul…tinta atinsa,pasaport,cetatenie,rezidenta in odaia papagalului makedon..etc..Bleah…lamaie oameni buni,hepatita apare de la mpfm….!

   Reply
 7. Meggie.

  Despre Catalin astazi vreau sa vorbesc mai putin. Vreau sa spun doar atat: Adrian chiar si in acest moment este mai bun decat el…si fara cursuri de dezvoltare personala. De-a lungul acestor luni, a avut cel putin trei atacuri la adresa lui. O data cand a spus despre el ca parea victma concursului dar de fapt el era incitatorul, omul negru al editiei. L-a mai atins putin cam pe la inceputul emisunii spunand ca nu vrea sa-si aduca aminte de el considerand intr-un fel abandonul lui din emisiune din cauza lui. Iar in emisiunea de luni i s-a parut o mare jignire ca a fost asemanat cu el.
  De ce spun ca este mai bun decat el. Din doua motive; concursul pentru Adrian s-a terminat cu cinci ani in urma si nu a mai revenit batand pe la portile MPFM-ului si Adrian a avut puterea sa-l ignore si sa nu-i dea replica la rautatile pe care le-a spus. Adrian a fost puternic ceea ce a recunoscut si el la acel moment. Nu a fost un bun orator, nici cu foarte multe cunostiinte, dar a fost puternic si si-a respectat mama. Si cum a iesit din casa si-a cautat de lucru, iar viata lui a intrat pe fagasul normal. Catalin doar a „pribegit” si se pare ca doar acum cu aceasta reintrare si-a mai inchis un capitol din viata lui.
  Din pacate imi dau seama ca oamenii raman in esenta la fel, doar pot acoperii esenta cu mai multe studii si pregatire. Pacat Catalin, incepuse-si bine!

  Reply
 8. Teresa

  Offfffff Doamne…… nu se poate..libidinosul jandar este considerat mai bun decit Movileanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Caldura mare ,zapuseala,apa nu mai e rece…Explicabil n/est pas?????Berioara ce minciuni mai inventeaza?Tot in cautarea banilor furati de mireasa la nunta mamalaului fiu??????????????????????

  Reply
 9. Teresa

  Catalin avea o obligatie la mpfm…el acum este mai mult decit un simplu concurent ..Ales de staff sa-i alafabetizeze si educe pe acesti tineri-rusinea mpfm-ului!Apropos ..sa nu uitam ca a fost si profesor la un liceu in Bucuresti si chiar se descurca bine din atelierele sale socio-umane..!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *