Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 12 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 12 mai 2016Ce planuri de nunta isi fac cuplurile? Cine va intra in cursa de eliminare? Ce surprize isi mai fac amorezii? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu video online de astazi, 12.05.2016, prima parte de la ora 11:15, respectiv a doua parte de la 14:00. Duel matinal intre Adriana, Valentin si Catalin! Adriana, catre Catalin: “Din acest moment nu te mai suport!” Catalin catre Adriana: “Hotul striga hotul!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Emilia si Liliana se cearta frecvent, insa motivul este de fiecare data nou. Acum, acestea au avut o discutie aprinsa din cauza unei oglinzi. Rafuiala pe oglinda, Emilia: “Liliana mi-a luat oglinda din fata, dar spune ca tot eu am gresit!”

Adriana si Emilia au fost la un pas sa se ia la bataie! Adriana: “M-am abtinut de multe ori sa o critic pe Emilia din respect pentru Nicolae. Emilia m-a amenintat ca stie multe despre mine, dar sa aiba grija sa nu deschid eu gura!”

Soc! Loredana si Ionuţ au amenintat ca vor sari gardul! Ionut: “Nu mai pot, plec! Am ajuns sa plang de nervi!”

Loredana: “Eu sunt mai puternica decat Ionut! Nu voi tacea, realitatea trebuie sa se vada!”

Cu ajutorul familiei, cei doi concurenti s-au razgandit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *