Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 13 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 13 aprilie 2016Dubla aniversare pentru Mihaela si Constantin: cei doi anivereaza patru luni de relatie si de logodna. Ionut si Loredana au pus un pariu ce poate avea consecinte neprevazute. Nicolae s-a pregatit temeinic pentru ziua de nastere a emiliei. Fetele au smotruit de zor. Aflati mai multe in emisiunea de azi, 13.04.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Confruntati cu un eveniment complet neprevazut, concurentii au incercat sa revina pe linia de plutire. Insa o problema de maxima importanta ameninta sa naruie eforturile lor. In timp ce baietii sunt pe minus la buget, fetele au o suma generoasa de cheltuit!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Un cuplu va pleca in Dubai in locul lui Tudor si al doamnei Luiza. Concurentii sunt de parere ca ar trebui sa aleaga din concurentii care au luptat in cursa spre Dubai si au aratat ca si-ar dori sa castige, printre acestia fiind si Mihaela cu Constantin sau Lavinia cu Eduard. Majoritatea concurentilor nu considera ca Adriana si Valentin ar merita sa mearga in excursia din Dubai.

Adriana: “Nu ma intereseaza astfel de jocuri. Noi nu suntem interesati sa mergem in Dubai!”

Liliana: “Mie mi se pare corect sa mearga in Dubai cei care au ajuns cel mai departe la jocurile organizate.”

Cei noua concurenti care au plecat luni din competitia Mireasa pentru fiul meu au revenit astazi pentru a-si ridica bagajele si pentru a-si lua ramas bun de la cei prezenti.

Tudor a spus ca va sustine cuplul Mihaela si Constantin din afara competitiei.

Atentia lui Catalin se concentreaza mai nou asupra Natasei! Concurentul a spus ca ea are un mic avantaj in fata Denisei!

De ziua iubitei lui, Nicolae a primit un dar special: o declaratie de dragoste emotionanta!

La ceas de seara, tensiunile dintre Adriana si Valentin s-au amplificat! Mancarea se pare ca ar fi fost marul real al discordiei! Adriana, catre Valentin: “Dramatizezi si exagerezi totul!”

Iritat de tensiunile dintre el si Adriana, Valentin si-a dat jos inelul de logodna!

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente din emisiune:

Cătălin: „Natașa are un mic avantaj față de Denisa!”

De ziua iubitei lui, Nicolae a primit un dar special!

Adriana, către Valentin: „Dramatizezi și exagerezi totul!”

Gest șocant: Valentin a returnat Adrianei inelul de logodnă!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *