Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 13 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 13 decembrie 2016Andrada si valentin au profitat din plin de accesul la telefon! Accesul la telefon a activat navadaile iubirii! Vesti contradictorii au fost dezvaluite! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 13 decembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Saptamana aceasta concurentii pot primi vizita familiilor pentru decorarea casei de Craciun. Doamna Dorina, mama lui Danut, a intrat prin telefon pentru a-l sustine pe concurent. De asemenea, doamna Lica, mama Georgianei a sunat pentru a-si sustine fiica si pe Cristi, partenerul acesteia. Ana-Maria si Laurentiu formeaza cel mai nou cuplu din competitia. Accesul la telefon a activat nabadaile iubirii dintre Ana-Maria si Laurentiu. De cand se iubeste cu Laurentiu, Ana-Maria s-a schimbat radical. Cei doi concurenti spera sa-si gaseasa echilibrul impreuna. Ana-Maria a primit indicatii din exterior. Ea a fost avertizata ca ceilalti vor lovi in ei, acum dupa ce au format un cuplu si de asemenea a primit sfatul de a vorbi doar ea in emisiuni.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” si-au dat in petic la petrecerea de 100 de zile de competitie! Acestia s-au batut cu sampanie.

Radu si Andreea au fost sfatuiti sa formeze un cuplu, insa ei nu simt sa fie mai mult decat amici.

Andrada si Valentin au profitat din plin de accesul la telefon.

Cristi s-a plans ca el nu a avut acces la telefon, dar a primit de la ceilalti. Cristi: “Sustinatorii Andradei m-au jignit!”Andrada: “Nu ma simt vinovata din cauza a ceea ce se vorbeste afara!”

Ieri, Georgiana a fost eliminata din cursa pentru rasfat. Pregatesc Petru, Georgiana si Cristi razbunarea pentru eliminarea din cursa spre rasfat? Georgiana: “Valentin il va lasa pe Radu sa castige cursa spre rasfat!” A fost eliminarea Georgianei din cursa spre rasfat o lovitura data taberei lui Edith?

Andrada a asigurat-o pe Georgiana ca Valentin nu se va lasa batut si nici nu va ceda locul altcuiva, mai ales ca Andreea a iesit din cursa. Andrada: “Poate castiga si imi cumpara mie ceva din banutii aia!” Petru a sustinut ca Valentin si Andrada au primit directive din afara. Cristi si-a dorit sa ii ofere Georgianei o plimbare cu elicopterul! Costul surprizei urma sa fie suportat de restul concurentilor! Concurentii au fost pusi in fata deciziei de a accepta in unanimitate ca surpriza lui Cristi sa fie suportata din suplimentul din marele premiu. Singura care nu a acceptat a fost Ana-Maria.

Interventiile telefonice din exterior au oferit o noua optica a concurentilor asupra competitiei! Prietenia dintre Ana-Maria si Iulia a devenit istorie! Cele doua si-au transmis amenintari violente! Andrada, Valentin și Petru au aparut in ipostaze inedite in mai multe fotografii create de sustinatori si distribuite pe internet.

Parintii lui Edith au trecut pragul competitiei. Ana-Maria a fost luata la rost de parintii lui Edith! Mama si sora lui Valentin au venit la “Mireasa pentru fiul meu”! Cele doua si-au exprimat punctele personale asupra competitiei. Danut a ramas total impresionat de prezenta surorii lui Valentin. Concurentul a avut prilejul de a-i prezenta fetei noua casa Mireasa pentru fiul meu.

Momente din emisiune:

Ana-Maria, Laurenţiu şi telefonul şi năbădăile

Nebunie în casa „Mireasă pentru fiul meu”! Bătaie cu şampanie

Cristi a vrut să-i facă o surpriză Georgianei o plimbare cu elicopterul!

Cum e văzută competiția prin ochii susținătorilor

Prietenia dintre Ana-Maria și Iulia e istorie! Cele două și-au transmis amenințări violente!

Andrada „vrăjitoarea” şi Valentin „criminal în serie”, în fotogragii inedite!

Ana-Maria, luată la rost de părinţii lui Edith!

Iată cât de frumoasă e sora lui Valentin! Bruneta a venit la „Mireasă pentru fiul meu”!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *