Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 13 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 13 iulie 2016Votul general a fost deschis. Sustinerea publicului este mai importanta ca oricand. Destinul concurentilor se afla in mainile telespectatorilor. Concurentii s-au ferit in fel si chip de cele trei ceasuri rele. Urmariti emisiunea de miercuri 13 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Mihaela a luat atitudine din cauza lipsei de curatenie din casa “Mireasa pentru fiul meu!” Mihaela s-a saturat de lipsa de curatenie: “Pot sa fie si muste in mancare, pe ei nu-i intereseaza!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mitul armoniei din casa baietilor s-a spulberat! Reprosurile s-au facut auzite! Noi ciocniri au avut loc intre baieti.

Apreciaza Denisa sincer cuplurile Adriana – Valentin si Mihaela – Constantin sau se pune bine cu ambele tabere? S-a destramat “brigada” formata din Emilia, Lavinia si Mihaela?

Eduard despre Denisa: “Este genul de persoana care cauta sa supravietuiasca prin orice mijloace!”

Scandal monstru la “Mireasa pentru fiul meu”! Marea Finala se apropie, iar rivalii cauta pretext sa se atace cu orice pret. Denisa catre Cătălin: “Nu am o problema cu ceilalti concurenti, ci doar cu tine!”

Denisa a dat cartile pe fata! A fost Emilia demascata? Denisa: “Emilia ar spune multe, insa Nicolae nu-i da voie. Nicolae o pune pe Emilia sa taca pentru a nu-si periclita pozitia. Emilia a fost sfatuita de mama ei sa se fereasca de conflicte cu Lavinia si Mihaela!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *