Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 13 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 13 iunie 2016Probleme stringente au pus-o in garda pe Liliana MPFM 5. Vocea calda a lui Ionut vindeca ranile din sufletele ascultatorilor. Urmariti video online emisiunea de astazi, 13.06.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Mirela Boureanu Vaida a fost inlocuita la Mireasa pentru fiul meu. Aceasta va da nastere unui baietel, astfel Paula Chirila ii va tine locul. Ionut, Loredana, Lavinia si Nicolae au primit sambata cele mai multe nominalizari si se afla in pericol de eliminare.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. O descoperire macabra a transformat casa fetelor intr-un camp de bataie!

Loredana a acuzat-o pe Emilia ca a abandonat un absorbant utilizat in masina de spalat!

Emilia: “Loredana si Natasa mi-au inscenat acest incident!” Hormonii au pus stapanire pe Nicolae! Concurentul a vrut sa se infrupte din Emilia, insa ea l-a facut sa-si puna pofta in cui!

Ionut a comis o greseala ce putea avea consecinte grave pentru toti concurentii! Curiozitatea lui se putea solda cu o pedeapsa greu de suportat!

Mihaela despre Ionut: “E a nu stiu cata oara cand suferim din cauza aceleiasi persoane!”

Nicolae: “Ionut ne provoaca si ne pune in pericol pe toti!”

Mihaela a avut un sfarsit de saptamana de cosmar! Dupa ce a fost la un pas de eliminare din cursa pentru masina, Mihaela s-a confruntat si cu iubitul ei.

Lavinia: “In afara de Eduard, voi elimina toti baietii din cursa pentru masina!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *