Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 13 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 13 mai 2016Astazi, Mihaela si Constantin aniverseaza cinci luni de relatie. Ce protest au pornit baietii? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 13 mai 2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Eduard s-a aflat fata in fata cu parintii Laviniei! Lavinia: “Sunt tot felul de critici pe care parintii le vad pe facebook si nu mai trebuie sa se uite decat la emisiune.” In urma unui mesaj primit de Denisa, Natasa si Liliana au tinut sa clarifice situatia! Liliana: “Nu am nimic cu Denisa. Nu am nominalizat-o nici macar atunci cand mi-a cerut-o!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Avand un scenariu sumbru in spate, Nicolae a cerut-o in casatorie pe Emilia. Concurenta a spus DA fata nicio ezitare.

A inceput lupta decisiva pentru supravietuirea competitionala dintre Constantin, Mihaela, Ionut si Loredana.

Loredana catre Mihaela si Constantin: “Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a aratat cine sunteti cu adevarat!”

Constantin catre Loredana si Ionut: “Doar prin jigniri se pot exprima!”

Mihaela: “Apropierea dintre Loredana si Tudor s-a incheiat in urma sfaturilor prietenei ei!”

Concurentii au incercat sa-i impiedice pe Loredana si pe Ionut sa faca un pas necugetat. Loredana: “Ionut ramana in competitie pentru mine, nu pentru altceva!”

Desi in trecut spunea ca ar fi nominalizat-o pe Denisa, acum Vladut se veseleste in compania ei! Se reorienteaza Vladut dupa ce Liliana a declarat ca doar o prietenie ii poate lega?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *