Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 14 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 14 aprilie 2016De patru luni, Mihaela si Constantin traiesc o pasionala poveste de iubire. Ce cadouri au mai primit concurentii la ceas de seara? Urmariti video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, joi 14 aprilie 2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Ionut si Loredana au implinit astazi o luna de relatie. La ceas aniversar, Ionut i-a facut o declaratie de dragoste extrem de emotionanta Loredanei. Pe chipul celor doi indragostiti si-au facut loc si lacrimile! In prag de aniversare, Loredana a fost cuprinsa de disperare. Un obiect pretios ei a disparut fara urma. Loredana a banuit-o pe Tatiana ca ar fi luat acel obiect.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Loredana: “Nu suport sa mi se piarda lucrurile!”

Cat de importanta este diferenta de varsta dintre parteneri in chimia unei relatii?

Nicolae: “Daca aveam 50 de ani nu ma iubea!?” Emilia: “Nu, ce sa fac eu cu un bosorog?”

Unii concurenti nu au agreat playlistul de la ziua de nastere a Emiliei. Ionut: “De cand sunt aici, petrecerea Emiliei a fost cea mai nasoala!”

Aseara, Mihaela a dat glas freamatului ce i-a cuprins inima! Mihaela catre Constantin: “Sunt momente in care consider ca esti prea bun pentru mine!”

Doamna Luiza, Tudor, Alexandra, Cosmin, Oana, Nicoleta, Marius, Alexandru si Florin au abandonat competitia. Concurentii ramasi in competitie au vazut astazi mesajele celor descalificati luni.

Denisa: “Alexandru mi s-a parut ingandurat si trist!”

Liliana: “Cei care au plecat mi s-au parut tristi, nu radiau deloc a fericire!”

Liliana a primit de la Oana un buchet de flori, semn ca nu a uitat-o. Eduard: “Oana a fost cea care si-a dorit sa plece, iar Cosmin a ascultat-o!”

Marius considera ca Valentin este un om fals si ca nu merita sa castige nimic din aceasta competitie. Marius: “Valentin este singurul om ce nu merita sa stea in competitie este un om fals!”

Marius catre Valentin: “Nu o sa castigi nimic, nu ai sanse! Da-ti arama pe fata si nu mai folosi texte invatate!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *