Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 14 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 14 decembrie 2016Parintii lui Edith au trecut pragul competitiei. Acestia au fost urmati de sora, respectiv mama lui Valentin! Cum isi dezmiarda Ana-Maria iubitul? Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 14 decembrie 2016, prima parte de la ora 11:15, iar partea a doua de la ora 14:00! Paula Chirila, impreuna cu toti concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu”, a intrat live pe Facebook. Cosmin a profitat din plin de telefon. Mama si sora lui Valentin au venit la “Mireasa pentru fiul meu”! Cele doua si-au exprimat punctele personale asupra competitiei! Sora lui Valentin a facut furori in casa concurentilor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Sub bagheta celor de la atelierele Ilbah, fetele au decorat casa pentru Craciun. Cuprins de spiritul Craciunului, Cristi si-a impodobit iubita de Craciun. Ali, Cristi si Danut au vrut sa-i faca o farsa lui Mihai. Din pacate, Ali a comis-o pentru ca fara sa-si dea seama i-a soptit lui Danut numarul de telefon al lui Mihai, iar acest lucru s-a vazut si auzit pe Antena Play. Mihai a facut o criza de nervi dupa ce Ali a dat pe AntenaPlay numarul lui de telefon.

In miez de noapte, Petru si Ali au avut discutii picante cu sustinatorii. Primirea telefoanelor le-a permis concurentilor sa aiba acces la toate fatetele actiunilor sustinatorilor. Cristiana si Marian, fostii concurenti ai sezonului 4 Mireasa pentru fiul meu, isi doresc sa-i naseasca pe Mihaela si Mihai. Adelina, sora lui Andrei, dar si Dragos, varul acestuia, au venit in vizita la concurent. Fantomele conflictelor au inviat! Andrei si Petru s-au confruntat din nou! In scandalul lor a intervenit si Dragoş, varul lui Andrei!

Adelina si Dragos l-au certat pe Petru pentru atitudinea neadecvata avuta fata de Andrei. Adelina: “Petru are ceva cu mine si cu Andrei de cand eram eu in competitie!”

Adelina, Andrei si varul lor, Dragos, s-au reunit la mare sfat de taina competitionala! Dragos considera ca Ana Maria si Iulia isi doresc dispute cu Andrei! Secrete de pe Internet ies la lumina! Accesul la secretele Internetului pun in pericol dragostea dintre Mihaela si Mihai! Ascund Mihaela si Mihai prea multe taine pentru a putea fi fericiti împreuna? Cristi a vrut sa-si plimbe iubita cu elicopterul, dar Ana-Maria s-a opus! Opozitia concurentei a starnit numeroase reactii virulente!

Dusmanie letala intre foste prietene! Ana-Maria si Iulia s-au batut in secrete dureroase! Iulia catre Ana-Maria: “Te provoc pana sari la bataie!” Ana-Maria: “Daca sar, iesi desfigurata din mana mea!”

Laurentiu a rugat-o pe Iulia sa rupe orice legatura cu iubita lui, Ana-Maria. Concurentul este de parere ca Iulia isi doreste sa o provoace pe Ana-Maria.

Momente din emisiune:

Live, pe internet şi tv, de la Mireasă pentru fiul meu!

Cosmin de la „Mireasă pentru fiul meu”, în acţiune pe Facebook

Sora lui Valentin a făcut furori în casa „Mireasă pentru fiul meu”

Casa fetelor de la „Mireasă pentru fiul meu” se transformă!

Cristi şi-a împodobit iubita de Crăciun

Mihai a facut criză de nervi

Dragoş, vărul lui Andrei, a intrat în conflict cu Petru!

Dragoş consideră că Ana Maria şi Iulia îşi doresc dispute cu vărul lui, Andrei!

Adelina: „Petru are ceva cu mine şi cu Andrei de când eram eu în competiţie!”

Accesul la secretele Internetului pun în pericol dragostea dintre Mihaela şi Mihai!

Opoziţia Anei-Maria la surpriza lui Cristi a stârnit numeroase reacţii virulente!

Iulia, către Ana-Maria: „Te provoc până sari la bătaie!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *