Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 14 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 14 ianuarie 2015 Culorile tabloului iubirii creioneaza suferinte ascunse. Cum evolueaza idilele favoritilor dumneavoastra, aflati astazi, de la 11:15 si 14:00. Desi s-a lovit de un refuz din partea lui Tudor, Denisa a spus ca vrea sa ramana in competitie: “Vreau sa-i demonstrez lui Tudor ca il plac cu adevarat!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Cu toate ca a crezut de la inceput ca doamna Luiza a avut ceva impotriva ei, Florentina a spus in emisiunea de astazi ca nu crede ca mama lui Tudor are ceva impotriva ei.

Tudor si Valentin au avut un mic schimb de replici.

Dupa reprosurile mamei sale, Tudor a cautat compania Denisei. Desi pe Tudor l-a refuzat, Denisa a acceptat totusi sa discute putin cu Ciprian.

Denisa s-a simtit indepartata de Tudor in urma presionilor facute de doamna Luiza.

Doamna Claudia, mama Denisei a intrat in direct si a transmis urmatorul mesaj: „As dori sa ii spun fetei mele la ce mai spera de fapt? A plans foarte mult, nu a mancat! E foarte sensibila. A ajuns acolo, a vazut despre ce e vorba, de ce mai sta? Ii rog pe toti telespectatorii, pe mamele care au copii, sa o voteze sa plece. Asta este dorinta noastra si a prietenelor ei.”, “Acum este devreme, dar Tudor isi va da seama ca este manipulat!”

Tudor: „Denisa a zis ca a venit pentru mine. De ce tine mortis acum ca vrea sa mai stea?”

In urma refuzului categoric al lui Tudor si in urma interventiei mamei sale, Denisa s-a convins ca trebuie sa plece din competitie.

Daca la inceput Adriana a sustinut ca nu-l cunoaste pe barbatul misterios care a fost prezent la toate iesirile, acum, concurenta a recunoscut relatia pe care a avut-o cu profesorul ei. Totusi, fetele nu au criticat-o prea mult, iar Liliana i-a spus ca nu avea de ce sa marturiseasca de la inceput.

In emisiunea de astazi au fost prezentate fragmente din discutiile purtate pe internet de fostul iubit al Adrianei si anumiti sustinatori. In aceste discutii, barbatul a criticat foarte mult actiunile Adrianei din competitie, mai ales decizia de a forma un cuplu cu Valentin, despre care nu are o parere buna.

Adriana a mai facut niste dezvaluiri despre profesorul care i-a fost iubit: „A mai avut o relatie si cu alta studenta. Ea a tras de el. A avut doar o aventura!”

Mai multe detalii “picante” din trecutul Adrianei au iesit la iveala zilele trecute, iar acum o alta concurentă a fost luata in vizor. Valentinei i s-au adus mai multe acuzatii, printre care faptul ca ar fi avut o relatie cu un interlop, cu care ar fi ramas insarcinata. Aceasta ar fi renuntat, insa, la sarcina. Valentina a negat insa toate afirmatiile, spunand ca sunt doar rautati la adresa ei, cu scopul de a-l indeparta pe Aurel de ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *