Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 14 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 14 ianuarie 2015 Culorile tabloului iubirii creioneaza suferinte ascunse. Cum evolueaza idilele favoritilor dumneavoastra, aflati astazi, de la 11:15 si 14:00. Desi s-a lovit de un refuz din partea lui Tudor, Denisa a spus ca vrea sa ramana in competitie: “Vreau sa-i demonstrez lui Tudor ca il plac cu adevarat!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Cu toate ca a crezut de la inceput ca doamna Luiza a avut ceva impotriva ei, Florentina a spus in emisiunea de astazi ca nu crede ca mama lui Tudor are ceva impotriva ei.

Tudor si Valentin au avut un mic schimb de replici.

Dupa reprosurile mamei sale, Tudor a cautat compania Denisei. Desi pe Tudor l-a refuzat, Denisa a acceptat totusi sa discute putin cu Ciprian.

Denisa s-a simtit indepartata de Tudor in urma presionilor facute de doamna Luiza.

Doamna Claudia, mama Denisei a intrat in direct si a transmis urmatorul mesaj: „As dori sa ii spun fetei mele la ce mai spera de fapt? A plans foarte mult, nu a mancat! E foarte sensibila. A ajuns acolo, a vazut despre ce e vorba, de ce mai sta? Ii rog pe toti telespectatorii, pe mamele care au copii, sa o voteze sa plece. Asta este dorinta noastra si a prietenelor ei.”, “Acum este devreme, dar Tudor isi va da seama ca este manipulat!”

Tudor: „Denisa a zis ca a venit pentru mine. De ce tine mortis acum ca vrea sa mai stea?”

In urma refuzului categoric al lui Tudor si in urma interventiei mamei sale, Denisa s-a convins ca trebuie sa plece din competitie.

Daca la inceput Adriana a sustinut ca nu-l cunoaste pe barbatul misterios care a fost prezent la toate iesirile, acum, concurenta a recunoscut relatia pe care a avut-o cu profesorul ei. Totusi, fetele nu au criticat-o prea mult, iar Liliana i-a spus ca nu avea de ce sa marturiseasca de la inceput.

In emisiunea de astazi au fost prezentate fragmente din discutiile purtate pe internet de fostul iubit al Adrianei si anumiti sustinatori. In aceste discutii, barbatul a criticat foarte mult actiunile Adrianei din competitie, mai ales decizia de a forma un cuplu cu Valentin, despre care nu are o parere buna.

Adriana a mai facut niste dezvaluiri despre profesorul care i-a fost iubit: „A mai avut o relatie si cu alta studenta. Ea a tras de el. A avut doar o aventura!”

Mai multe detalii “picante” din trecutul Adrianei au iesit la iveala zilele trecute, iar acum o alta concurentă a fost luata in vizor. Valentinei i s-au adus mai multe acuzatii, printre care faptul ca ar fi avut o relatie cu un interlop, cu care ar fi ramas insarcinata. Aceasta ar fi renuntat, insa, la sarcina. Valentina a negat insa toate afirmatiile, spunand ca sunt doar rautati la adresa ei, cu scopul de a-l indeparta pe Aurel de ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 14 Ianuarie 2016

 1. Dana B.

  fetele au venit de la restaurant,sunt incantate https://www.facebook.com/432146030327765/videos/vb.432146030327765/465850646957303/?type=2&theater , dupa restaurant,fetele primesc cina in camera speciala https://www.facebook.com/432146030327765/videos/vb.432146030327765/465858793623155/?type=2&theater , https://www.facebook.com/432146030327765/videos/vb.432146030327765/465859326956435/?type=2&theater , https://www.facebook.com/432146030327765/videos/vb.432146030327765/465873826954985/?type=2&theater

  Reply
 2. ana

  Buna seara tuturor.
  Am fost f.putin in ” vizita ” ieri si azi la mpfm. Ieri am vaz.pe Luiza cum s-a facut de rahat turcesc si apa rece, femeie in toata firea iar azi l-am vaz. pe ” crimi ” cum o lingea pe spate pe piranda Miaela. Am inchis ‘mediat sa nu fac icter.>>>
  Pentru voi,
  https://www.youtube.com/watch?v=YlJ_k6pHzFE

  si un fragment din Scrisoarea 5 de Mihai Eminescu
  „Şi când dama cochetează cu privirile-i galante,
  Împărţind ale ei vorbe între-un crai bătrân şi-un fante,
  Nu-i minune ca simţirea-i să se poată înşela,
  Să confunde-un crai de pică cu un crai de mahala…
  Căci cu dorul tău demonic va vorbi călugăreşte,
  Pe când craiul cel de pică de s-arată, pieptu-i creşte,
  Ochiul îngheţat i-l umplu gânduri negre de amor
  Şi deodată e vioaie, stă picior peste picior,
  Ş-acel sec în judecata-i e cu duh şi e frumos…
  A visa că adevărul sau alt lucru de prisos
  E în stare ca să schimbe în natur-un fir de păr,
  Este piedica eternă ce-o punem la adevăr.
  Aşadar, când plin de visuri, urmăreşti vre o femeie,
  Pe când luna, scut de aur, străluceşte prin alee
  Şi pătează umbra verde cu fantasticele-i dungi:
  Nu iuta că doamna are minte scurtă, haine lungi.
  Te îmbeţi de feeria unui mândru vis de vară,
  Care-n tine se petrece…
  Ia întreab-o, bunăoară,
  Ş-o să-ţi spuie de panglice, de volane şi de mode,
  Pe când inima ta bate-n ritmul sfânt al unei ode…
  Când vezi piatra ce nu simte nici durerea şi nici mila –
  De ai inimă şi minte – feri în lături, e Dalila! „

  Reply
 3. ioana79

  GERIA draga,ma alatur ALEXIEI cu un pupic,unde-s doua[pupicuri], e si mai bine,NU? Am vz ceva din mpfm,nu am scris pt ca sunt ocupata nu niste …..probleme pe care le-am preluat,mai bine zis ACTE pe care tb sa le rezolv ,TAICUTUL meu neputand sa se mai deplaseze; of si ce greu este,sistemul nostru,ROMANESC ,il cunosti,te trimit de la ….ADAM la EVA !
  DECI,privesc ,,,,altfelmpfm,nu mai inteleg nimic,imi fac niste idei din com citite.LUIZA nu-si gaseste nora? O inteleg pana la un punct,vrea ce-i mai bun pt fiu-su ,DAR? Intr-adevar,fatuca asta ,DENISA,e fara….sare si piper,cam indrazneata,iar ….piciorul pus peste Tudorica a pus …capac…. cam greu,ce-i drept![piciorul}
  Corectul,nepatatul,Eduaurd,se ….contreaza cu celalalt,Valentin ,uitand ca are de ispasit o pedeapsa?
  Ne vor intoxica cu proful Adrianei…..ce mare branza,daca era zidar,oare , se mai discuta atata?
  Imi …”place” cum se respecta fetele in „camera buna”; in AUGUST,cand vor trage linie,nu mai exista MARELE PREMIU,dar,las’ sunt fericiti ca s-au gasit,dragostea pluteste in aer…..unde isi mai gasea Ctin o Mihaela,Aurica o Valentina…..iar noi un poet in pers lui NECULAI?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *