Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 14 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 14 iunie 2016Oare ce intreprindea Emilia in asteptarea iubitului? Aparent, dragostea-i in floare, dar cum se mai alinta amorezii? Urmariti video online emisiunea de astazi, 14 iunie 2016, prima parte de la ora 11:15, iar cea de a doua parte de la ora 14:00. Lupte grele s-au dat pentru masina, iar razboiul este departe de a fi incheiat! Emilia: “La Liliana s-a vazut ca nu stie ce raspuns sa dea atunci cand a fost intrebata daca va continua cursa pentru masina.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Denisa: “Pentru mine Lavinia mi se pare cea mai falsa persoana din casa! Ii nominalizeaza mereu pe cei care ii deranjeaza in orice fel.”

Lupta pentru masina se inteteste cu fiecare declaratie. Mihaela s-a aflat fata in fata cu vrajitoarea Vanessa. Concurenta a fost acuzata ca a utilizat incantatii oculte pentru a castiga masina. Actiunile Mihaelei au fost aprig contestate de ceilalti concurenti!

Mihaela si Constantin s-au lasat purtati pe aripile iubirii, cu ocazia implinirii a sase luni de relatie. Constantin i-a pregatit Mihaelei un zbor cu elicopterul.

De ziua lor, Mihaela si Constantin s-au plimbat cu elicopterul pe banii concurentilor! Acestia au acceptat în unanimitate sa acopere costul plimbarii cu elicopterul din marele premiu! Chiar daca acordul a fost unanim, nu toti concurentii au acceptat costul cadoului fara proteste.

Adriana: “Nu mi-ar fi placut ca o surpriza de-a mea sa depinda de cei cu care nu ma inteleg!”

Cristina si Andrei, finalisti ai sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu, au venit in vizita. Acestia au sustinut ca plac cuplul format din Loredana si Ionut, deoarece le seamana. Andrei a acceptat sa ii tatueze pe cei doi concurenti si initialele lor si cu cele ale viitorilor copii.

Denisa a fost acuzata de cei din casa ca schimba taberele dupa cum vate vantul in competitie! Lavinia catre Denisa: “Tu ai bagat intriga! Minti!”

Marea finala se apropie, iar tensiunile dintre rivali ating cote explozive! Cuplurile Eduard si Lavinia vs. Loredana si Ionut au iesit la atac! Loredana, despre Lavinia si Eduard: “Eu nu le fac nimic, dar ei se iau de mine in continuu!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *