Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 14 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 14 noiembrie 2016A zecea Finala Saptamanala a fost marcata de confruntari aprige intre prezent si trecut! Dupa ostilitatile aprige din platou a venit vremea vizitelor! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 14 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Pana aseara, Ana-Maria si Andrei se iubeau cu pasiune, dar acum s-au despartit! Ce s-a intamplat intre cei doi? Andrei a fost desemnat “Burlacul saptamanii” de Danut! Aseara, Iulia si Ana-Maria au purtat discutii fara lavaliere! Ce taine teribile au fost ascunse de ochii si urechile telespectatorilor?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Discutiile fara lavialiere dintre Iulia si Ana-Maria au starnit nemultumiri din partea celorlalti concurenti, care au reactionat imediat la adresa fetelor! Andrei, catre Iulia si Ana-Maria: “Sunteti degeaba aici. Din cauza voastra putem primi iar pedeapsa!” Concurentii si-au facut planul de bataie! Cine e in pericol de eliminare?

Daniel considera ca Adriana si Stefania vor fi urmatoarele tinte ale nominalizarilor! Daniel: “Cred Adriana si Stefania vor fi urmatoarele concurente nominalizate!” Tensiunile dintre Andrada si Cristi au divizat competitia! Dupa dispute aprige, Andrada si Georgiana au ingropat securea razboiului! Valentin nu crede insa in aceasta pace!

Care este adevarul gol-golut despre ruptura dintre Andrada si Cristi? Cristi: “Nu suport sa o vad pe Andrada in bratele altui baiat!” Cristi a incercat in direct sa arate continutul conversatiilor dintre el si Andrada.

Tensiunile dintre Andrada si Cristi au divizat competitia! Marius l-a criticat pe Cristi si a sarit in sprijinul Andradei si a lui Valentin! Marius, catre Cristi: “Te legi de Andrada si de Valentin ca sa te vezi la televizor”

Cine pe cine “periaza” pentru a-si proteja pozitia in competitie? Petru ar fi declansat atacul la Mirele saptamanii! Comisia de Decizie a hotarat pedeapsa pentru Ana-Maria si Iulia. Cele doua concurente vor face curatenie generala atat in Casa fetelor, cat si in Casa baietilor.

Momente din emisiune:

Iulia şi Ana-Maria au purtat discuţii fără lavaliere!

Andrei, desemnat „Burlacul săptămânii” de Dănuţ!

Discuţiile fără lavialiere dintre Iulia şi Ana-Maria au stârnit nemulţumiri din partea celorlalţi concurenţi, care au reacţionat imediat la adresa fetelor!

Daniel: „Cred Adriana şi Ştefania vor fi următoarele concurente nominalizate!”

Ce strategii şi-au pregătit concurenţii de la „Mireasă pentru fiul meu” de a-şi răpune duşmanii

Tensiunile dintre Andrada şi Cristi au divizat competiţia!

Ce conţin conversaţiile dintre Andrada şi Cristi?

Marius, către Cristi: „Te legi de Andrada şi de Valentin ca să te vezi la televizor”

Cine pe cine „periază” pentru a-şi proteja poziţia în competiţie?

Ce au hotărât Comisia de decizie şi concurenţii în privinţa Iuliei şi a Anei-Maria

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *