Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 15 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 15 aprilie 2016Cand unii se cearta de zor, Mihaela si Constantin se joaca cu spor! Cum a descoperit Loredana secretul ascuns cu atata grija de Ionut? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 15.04.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Valentin nu este deloc incantat de faptul ca unii concurenti ii spun ”Pacala”. Desi nu are iubita, Catalin nu duce lipsa de admiratoare. Concurentul se afla la rascruce de drumuri amoroase, nestiind pe cine sa aleaga dintre Denisa, Tatiana sau Natasa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPFM. Catalin: “Denisa are multe calitati, insa este neslefuita!”

Natasa: “Daca ar fi sa-mi aleg persoana alaturi de care sa-mi petrec restul vietii, 40% ar conta aspectul fizic!”

La prima lor aniversare, Ionut si Loredana au petrecut clipe de neuitat. Ionut catre Loredana: “Este singura fata de care m-am indragostit nebuneste!”

Bebe Mihaescu, sexolog, a fost invitatul emisiunii de dupa-amiaza. Specialistul Bebe Mihăescu le-a oferit concurentilor sfaturi pretioase pentru o relatie perfecta!

Emilia si Nicolae a fost cel de-al doilea cuplu analizat de specialistul Bebe Mihaescu! Bebe Mihaescu: “Emilia i-a transmis deja lui Nicolae ca isi doreste mai mult din partea lui! Nicolae este genul de barbat care ofera siguranta si implinire!”

Emilia: “Credeam ca ma voi plictisi alaturi de Nicolae, dar mi-am schimbat total parerea cand l-am cunoscut cu adevarat!”

Un alt cuplu analizat de specialistul Bebe Mihaescu a fost cel dintre Ionut si Loredana! Desi abia au implinit o luna de relatie, cei doi isi traiesc din plin iubirea! Bebe Mihaescu: “Loredana este o femeie care stie sa se poarte cu un baiat de 20 de ani!!”

Ultimul cuplu analizat a fost cel al Adrianei si al lui Valentin. Bebe Mihaescu: “Adriana a demonstrat ca o femeie frumoasa si educata isi poate gasi un partener pe masura! Valentin este un artist si cand sufera, dar si cand este sanatos!”

Adriana a fost acuzata ca l-a despartit pe domn profesor, fostul ei iubit, de partenera lui de la aceea vreme!

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente din emisiune:

Valentin, deranjat ca este poreclit „Păcală”

Cătălin, la răscruce de drumuri amoroase – Denisa, Tatiana sau Natașa

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *