Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 15 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 15 august 2016Cu doua saptamani inainte de finalul sezonului 5, visul lui Catalin a fost spulberat de nominalizari. Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 15 august 2016, incepand cu ora 14:00. Scandal de proportii in casa “Mireasa pentru fiul meu”! Prezentatoarea show-ului matrimonial, Paula Chirila, si Mihaela au avut un schimb de replici acide, in urma unui gest vulgar facut de concurenta, in timpul emisiunii. Acuzata ca i-a jignit pe cei doi concurenti, Paula Chirila a explodat, dandu-l afara din emisiune pe Constantin, iubitul Mihaelei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2016 de la ora 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Prezentatoarea Paula Chirila si concurenta Mihaela, la cutite: “Mi-ati spus ca sunt chioara”!

Constantin s-a simtit tradat de pacea incheiata de Mihaela, in emisiune, cu prezentatoarea Paula Chirila! In urma conflictelor care se tin lant de zile intregi si care vizeaza cuplul Mihaela – Constantin, concurenta era pregatita sa capituleze, insa iubitul ei a acuzat-o ca cedeaza usor presiunilor.

Constantin, catre Mihaela: “Niciodata nu-ti voi mai lua apararea! Descurca-te singura daca asta vrei! Faci greselile pe care mie imi spui sa nu le fac! Cand te pornesti, nu te mai opresti! Ma enerveaza ca nu vorbesti suficient de tare incat sa te pot auzi!”

Constantin: “Cand o tin pe Mihaela in brate, ma seaca de energie!”

Pe vremea cand judecata nominalizarilor inca nu fusese pronuntata, Catalin si Vladut s-au duelat verbal! In ciuda promisiunilor reciproce de a se proteja unul pe celalalt si de a ajunge impreuna in Marea Finala, prietenia celor doi a capitulat, iar “psihologul casei” a devenit victima fostei amicitii. Catalin a fost eliminat din competitie, in urma votului majoritar al colegilor sai.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *