Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 15 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 15 decembrie 2016Cum s-a bucurat Andrei de vizita surorii si a varului sau? Ce impact au avut mesajele venite de afara asupra Andreei si a lui Radu? Cum percepe Adelina competitia din exterior? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 15.12.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Paula Chirila si fiica ei au primit niste cadouri dragute de la grupul de sustinere “Zambaretii Paulei Chirila”. Mihaela i-a explicat Anei-Maria cum sta treaba cu ciocnirile! Mihaela catre Ana-Maria: “Vrei sa iti dau un pum in gura!” Petru a primit sfaturi pretioase din partea sustinatorilor! Avertismentul surorii Mihaelei a declansat o sesiune de discutii secrete. Mama lui Mihai a venit cu multe sfaturi pentru fiul ei si partenera acestuia.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Alexandra, sora si fosta concurenta MPFM5, a intervenit telefonic pentru a lamuri discutiile avute de Mihai si Mihaela. Alexandra a dezvaluit faptul ca nu doar sora ei si Mihai se ascund de camere pentru a vorbi, ci si Ali si Edith si nu numai. Ali despre dezvaluirile Alexandrei: “Simte ca Mihaela pierde teren si de aceea face asta!” Mihaela: “Pe noi nu ne intereseaza asta, nu ne intereseaza unde suntem!”

Prietenia stransa dintre Edith si Mihaela s-a transformat in rivalitate. Fetele s-au acuzat reciproc de ignorarea mesajelor de avertizare in ceea ce priveste lipsa lavalierei. Aceeasi problema exista si in casa baietilor. Marius a fost cel mai deranjat. Marius despre Cristi: “Se crede superior! Dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, Cristi a revenit la vechile obiceiuri!” Mai multi concurenti au fost deranjati de faptul ca Valentin si-a lasat telefonul in casa fetelor, incredintandu-l iubitei sale, Andrada. Odata cu primirea telefoanelor in casa, Andreea a primit multe mesaje care au afectat-o.

Interventia telefonica a mamei Iuliei a evidentiat tensiuni ce au atins cote periculoase! Spusele mamei Iuliei a amplificat tensiunile dintre fiica ei si Ana-Maria! Razboiul dintre Iulia si Ana-Maria a continuat mai furtunos ca niciodata. Mihaela, mama Anei-Maria, a intervenit telefonic si a vorbit despre cum vede relatia fiicei sale cu Laurentiu! Mama Anei-Maria: “Laurentiu are o influenta pozitiva asupra fiicei mele!”

De la pahare, Iulia si Ana-Maria au ajuns sa-si imparta jigniri si amenintari! Iulia catre Ana-Maria: “Tu incepi certurile pentru ca vrei să fii mereu prima!” Dezvaluiri cutremuratoare din culisele familiei Georgianei! Este Georgiana dezamagita de actiunile propriului tata?

Otrava patimei jocurilor de noroc il afecteaza pe tatal Georgianei! Acesta a intervenit telefonic. Interventiile telefonice ale sustinatorilor au modificat ecuatia competitiei pentru concurenti! Rivalitatile dintre concurenti s-au accentuat cu fiecare declaratie!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *