Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 15 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 15 ianuarie 2016Oare ce discutii anima casa baietilor? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Fidelitatea partenerilor intens discutata! O tornata de reprosuri s-a dezlantuit intre fete. In ultima perioada, intre Natasa si Lavinia tensiunea a atins cote maxime! Totul a inceput de la o sesiune matinala de machiaj care a provocat un uragan de reprosuri. Natasa catre Lavinia: “Eu ma cred la un show matrimonial, iar tu, la unul erotic!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Venirea Denisei in competitie i-a transformat pe doamna Luiza si pe Tudor in rivali. Criticile doamnei Luiza au adus-o pe Denisa in pragul disperarii.

Doamna Luiza se simte ranita de actiunile propriului fiu. Doamna Luiza: “Tudor pune presiune pe mine si imi raspunde rastit!”

Doamna Luiza: “Imi asum statutul de mama care isi controleaza fiul!”

Ce credeti incearca doamna Luiza sa-l controleze pe Tudor sau doar incearca sa-l fereasca de deceptii?

Denisa a incercat sa clarifice situatia cu doamna Luiza, dar fara succes.

Ciprian s-a hotarat sa fie umarul pe care poate plange Denisa.

Eduard: “Tudor asculta sfaturile mamei, dar actioneaza cum doreste!”

Valentina: „Doamnei Luiza nu o sa ii convina niciodata orice fata va veni in acest show matrimonial, decat ceea ce va alege ea si n-o sa fie potrivita nicidoata niciuna pentru Tudor decat daca va putea sa o comande si sa manevreze ea cuplul respectiv cum va vrea! Din punctul meu de vedere si in afara va fi multumita doar daca poate sa ii comande, sa fie sub aripa ei!”

Tudor si doamna Luiza nu reusesc sa ajunga la o intelegere. Discutiile dintre Tudor si doamna Luiza nu reusesc sa se opreasca, iar ultimele zile au fost ingrozitoare pentru ei. Desi Denisa a venit in emisiune pentru a-l cunoaste pe fiul acesteia, doamna Luiza nu a fost de acord cu relatia lor si sustine ca incearca doar sa-si protejeze fiul de eventuale deceptii.

Dupa ce a primit un mesaj dureros din partea familiei, Adriana a fost surprinsa de Valentin plangand singura. Adriana, cu ochii în lacrimi: ”Familia mea este dezamagita de mine!, Parintii mei nu stiau nimic despre fostul meu iubit!”, “Profesorul a fost primul barbat din viata mea!”

Nemultumita de actiunile lui Valentin, Adriana si-a pus la punct iubitul! O fi dragostea in floare, insa un singur cuvant nelalocul lui poate declansa un adevarat uragan de reprosuri.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *