Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 15 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 15 iunie 2016Daca tot au venit oaspeti, fetele au profitat din plin de vizita. Ultima ora: ce secrete au aflat concurentii din surse externe? Cum au celebrat Loredana si Ionut MPFM 5 trei luni de iubire pasionala? Descoperiti in emisiunea MPFM 5 video online de astazi, miercuri 15.06.2016, de la 11:15 si 14:00. Dupa trei luni de iubire pasionala, Loredana s-a tatuat din dragoste! Concurenta si-a tatuat initiala prenumelui viitorilor ei copii impreuna cu initiala lui Ionut! Fetele au aflat informatii din exterior de la Cristina si Andrei, fostii concurenti ai sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cumparaturile au deschis calea discordiei. Intocmirea listei de cumparaturi s-a facut cu surle si trambite. Emilia s-a plans ca Denisa a lasat-o fara provizii! Iubita lui Nicolae se simte tradata: ”Nu stiu de unde atata ura!”

Marea Finala se apropie, iar tensiunile ating cote explozive.

Lavinia despre Denisa: “Spre deosebire de tine, Emilia vorbeste mult, dar nu-i rea la suflet! Pentru noi, Lavinia este simpla poluare fonica!”

Catalin: ”Denisa si-a dezvaluit adevarat fata prin actiunile sale impotriva Emiliei. Denisa nu este suficient de instruita, este un diamant neslefuit!”

Denisa despre Catalin: “Habar n-ai pe ce lume esti! Vezi-ti de barna din ochii tai!”

Mihaela: “Denisa n-a facut bine ca nu i-a luat produsele Emiliei!”

Tatiana: “Emilia, Nicolae si Catalin incearca sa ne provoace prin orice mijloace!” Convietuirea in competitie devine pe zi ce trece tot mai dificila. Lavinia a fost surprinsa in ipostaze jenante si ironizata copios de Loredana si Denisa!

Actrita Monica Davidescu a fost invitata emisiunii de astazi. Monica Davidescu a dezvaluit secrete din relatia ei: “Nu trebuie sa-ti sufoci partenerul, ci sa-i oferi libertate!”

Denisa a anuntat ca e gata sa-si creasca singura copilul daca tatal acestuia nu ii va fi alaturi!

Chiar daca se afla in pragul casatoriei, Adriana si Valentin au intampinat probleme de comunicare! In timp ce telespectatorii vizionau imagini din casa, Valentin se amuza copios. Adriana nu a vrut sa-i faca pe plac lui Valentin.

Dupa ce au plutit pe aripile iubirii, Mihaela si Constantin au fost adusi de reprosuri cu picioarele pe pamant! Mihaela si Constantin au trecut de la dragoste la razboi! Are Mihaela pretentii prea mari de la Constantin.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *