Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 15 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 15 noiembrie 2016Cum a incercat Bebe sa incalzeasca inima Adrianei! „Secretele” Stefaniei sunt la mare cautare! Ce sfaturi au sosit in prima zi a saptamanii? Urmariti video online emisiunea mpfm 6 din 15 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Ana-Maria si Andrei si-au declarat razboi! Dragostea dintre cei doi s-a transformat in ura! Andrei acuza: “Ana-Maria este sclava sustinatorilor. Nu cred in prietenia dintre doua fete care au avut o relatie cu acelasi baiat!” Ana-Maria: „De cateva zile eram nervoasa, iar Andrei stia acest lucru!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Doamna Mihaela, mama Anei-Maria, s-a declarat foarte dezamagita de fiica ei si a criticat-o pentru comportamentul ei si relatia de prietenie cu Iulia! Mama Anei-Maria catre fiica ei: “Sunt dezamagita de ce ai facut! De apropierea cu Iulia, asa-zisa prietenie!” Andrei si Ciprian si-au impartasit intelelpciunea acumulata in urma dezamagirilor suferite! Adelina s-a aratat dezamagita de actiunile fratelui sau. Marius si-a planificat nominalizarile pentru finala din weekend!

Vizitatori din exterior le-au oferit favoritilor sfaturi competitionale!

Razboiul unei vechi iubiri a continuat cu o noua batalie! Cine pe cine a provoacat in conflictul dintre Valentin si Cristi? Rufele iubirii transformate in ura s-au spalat in direct!

Se folosesc Cristi si Danut de orice strategie pentru a-l “elimina” pe Valentin? Casa Baietilor s-a transformat intr-un camp de batalie! Tarziu in noapte, provocari au fost lansate, acceptate si degraba deraiate!

Marius: “De cand a intrat in competitie, Cristi se da in spectacol!”

Cursa pentru rasfat a impartit echipa baietilor in tabere rivale! Cristi despre baieti: “Daca eu fac ceva, tipa toti, dar daca face Valentin, nimeni nu spune nimic!”

Momente din emisiune:

Ana-Maria şi Andrei şi-au declarat război! Dragostea dintre cei doi s-a transformat în ură!

Marius şi-a planificat nominalizările!

Andrei şi Ciprian au devenit mai înţelepţi după dezamăgirile lor din dragoste!

Mihaela, mama Anei-Maria, s-a declarat foarte dezamăgită de fiica ei şi a criticat-o pentru comportamentul ei şi relaţia de prietenie cu Iulia!

Se folosesc Cristi şi Dănuţ de orice strategie pentru a-l „elimina” pe Valentin? Casa Băieţilor s-a transformat într-un câmp de bătălie!

Războiul unei vechi iubiri continuă cu o nouă bătălie! Cine pe cine provoacă în conflictul dintre Valentin şi Cristi?

Răfuială în pauza de publicitate între Andrada şi Cristi!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *