Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 16 decembrie 2016Danut s-a sfatuit cu vechiul sau coleg de competitie, Cristian Sonea! Incurajari pentru Ciprian! Cum au incercat ceilalti competitori sa il incurajeze? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 16 decembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Surpriza de proportii in casa “Mireasa pentru fiul meu”! Mos Craciun a venit cu multe cadouri pentru concurenti. Valentin s-a deghizat in personajul lui Mos Craciun. Andrada si Valentin au implinit o luna de la logodna, iar Cristi si Georgiana au facut o luna de relatie. Andreea si Radu au ascultat cu atentie sfaturile celor din exterior. Confruntati din nou cu vechea problema a vaselor nespalate, baietii au luat masuri drastice! Cosmin a declarat razboi vaselor nespalate.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cosmin: „S-au adunat in chiuveta mai multe farfurii! Eu le-am spalat, iar a doua seara am gasit-o din nou plina cu vase! Cristi s-a enervat si a aruncat din vesela!” Baietilor li s-au luat telefoanele. Castigatorul bataliei invingatorilor de sambata isi va petrece duminica in afara casei, insotit de cine doreste si va putea lua cu el si telefonul mobil.

Petru a primit cadou un telefon din partea sustinatorilor. Marius si Maria i-au spus lui Valentin ca este foarte apreciat de apropiatii lor. Marius i-a acuzat pe baieti ca nu-si citesc mesajele de avertizare. Marius si Cristi si-au declarat razboi! Marius: „Incercati sa ma luati de fraier dar nu va merge! Cristi este singurul din casa care a venit aici cu figuri! Danut nici nu poarta lavaliera cate doua ore!” Danut catre Marius: “Daca aveai bun simt nu ne faceai nesimtiti!”

Au venit colindatorii la Mireasa pentru fiul meu. Grupul “Bilcuta” din Bucovina, coordonat de Elena Negru, a venit la colindat in casa “Mireasa pentru fiul meu!” O noua batalie intre Iulia si Ana-Maria! Duelul dintre cele doua a antrenat toata competitia. Iulia a criticat dur actiunile Anei-Maria. Cristi a primit numeroase sfaturi competitionale din partea sustinatorilor! Cristi: “Nu sunt diferit fata de sezonul patru, sunt perceput astfel datorita partenerei!”

Reprosurile dintre Ana-Maria si Laurentiu au pus in pericol inceputul lor de iubire ! Intre timp, un alt conflict s-a nascut intre Ana-Maria si Andrei! Concurenta sustine ca mama acestuia a jignit-o, dar el a negat totul! Se clatina iubirea dintre Ana-Maria si Laurentiu la inceput de drum?

Momente din emisiune:

Moşule, ce tânăr eşti! Moş Valentin a venit cu multe cadouri la „Mireasă pentru fiul meu”

Dintr-o bombă sexy, o concurentă s-a transformat într-un elefănţel simpatic!

Scandal monstru în casa băieţilor

Au venit colindătorii

Duelul dintre Iulia şi Ana-Maria a antrenat toată competiţia!

Cristi: „Nu sunt diferit faţă de sezonul patru, sunt perceput astfel datorită partenerei!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *