Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 februarie 2016

A 164-a zi a sezonului 5 MPFM s-a aflat sub semnul dezvaluirilor incitante si al declaratiilor incendiare. Pe la ora patru a sosit un mesaj important: doua fete erau anuntate ca vor locui pentru o saptamana in camera speciala. Cum s-au impartit cumparaturile? Au venit toate produsele de aceasta data?Cum a incercat Vladut sa intre in gratiile Cristinei? Ce discutii au fost imediat dupa dezvaluirile incendiare despre Florin MPFM 5? Descoperiti astazi, in emisiunea video online, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Florin si Lavinia au facut astazi cumparaturi in 60 minute pentru toata casa. Doamna Luiza: “Lavinia si Florin au facut cumparaturi pentru trei saptamani!”, “Nu s-a tinut cont de lista! A trebuit sa inventariem si sa impartim toate produsele!” Lavinia: “Am dus 9 carucioare de una singura!” Alcatuirea listei de cumparaturi a baietilor s-a transformat intr-o batalie intre rivali. Valentin si Constantin au avut o mica disputa legata de lista de cumparaturi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Constantin: “Fiecare baiat isi trecea produsele dorite pe lista de cumparaturi, desi banii se terminasera de mult!”

Liliana si Cristina au intrat in posesia camerei speciale.

Valentina si-a exprimat nemultumirea in ceea ce priveste noile conditii din casa Mireasa pentru fiul meu.

Concurentii si-au dat cu parerea imediat dupa aflarea trecutului lui Florin, si anume ca a facut videochat.

Dupa ce a spus despre el ca ar fi purtat lenjerie intima dantelata, iar concurentul a negat vehement, Mirela Vaida a reactionat dur la aluziile ofensatoare ale lui Florin si l-a dat afara din emisiune.

Mirela Vaida i-a certat pe baieti din cauza mizeriei din casa lor.

La petrecerea de Ziua Indragostitilor, Marius si-a dat in petic! Concurentul a consumat alcool peste masura si a fost criticat de colegii de competitie pentru comportamentul pe care l-a adoptat.

Doamna Mariana, mama lui Marius, a intrat in legatura telefonica pentru a-si apara fiul, la fel ca si alti concurenti, care au pus cate o vorba buna pentru concurent.

Marius si-ar dori sa continue competitia pentru Natasa si pentru a se maturiza.

Un val de reprosuri s-au abatut asupra lui Marius.

Loredana l-a criticat dur pe Marius din cauza tachinarilor acestuia. Concurenta i-a spus ca se simte deranjata de multe dintre glumele lui.

Fratele lui Florin a trimis un e-mail in care a incercat sa explice motivele pentru care concurentul a fost nevoit sa faca videochat. Marius, fratele lui Florin, a spus ca saracia l-a impins pe concurent sa faca ceea ce a facut.

Florin a povestit drama copilariei lui. El, impreuna cu fratii lui, a stat la un centru de plasament, deoarece parintii nu si-au permis sa ii creasca.

Florin: “Munceam toata vara pentru a ma intretine!”

Doamna Marilena, matusa lui Florin, a intervenit telefonic pentru a-l sustine pe concurent.

Tensiunile dintre Aurel si Florin au atins cote alarmante.

Florin: “Modul in care Aurel s-a comportat cu Valentina seamana cu felul in care sora mea isi dreseaza cainele!”

Aurel: “Nu vreau sa-l mai bag in seama pe Florin! Nu are rost sa fac asta!”

Valentina: “N-am tras sase luni in competitie ca sa vina unul nou sa distruga tot ce am construit!”

Doamna Ioana, bunica lui Nicu, a povestit drama vietii ei.

Marius a fost pedepsit, intrand automat in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

12 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 februarie 2016

  1. Cristi

    KAMY , pentru ca am cerut voie sotiei… vreau sa te PUP PE GANDURI le pe care le-ai exprimat (pe 16 II ora 13 & 15)
    Sa-ti mai spun una: Forin „a facuto” rau (bine) de tot pe bouleanca…!!! Cred ca nu vom mai vedea(auzi) mistocarii… din partea ei, dar sigur vor fi mai multi „concurenti”,deodata, „asmutiti”impotriva lui in perioada imediat urmatoare.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *