Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 februarie 2016

A 164-a zi a sezonului 5 MPFM s-a aflat sub semnul dezvaluirilor incitante si al declaratiilor incendiare. Pe la ora patru a sosit un mesaj important: doua fete erau anuntate ca vor locui pentru o saptamana in camera speciala. Cum s-au impartit cumparaturile? Au venit toate produsele de aceasta data?Cum a incercat Vladut sa intre in gratiile Cristinei? Ce discutii au fost imediat dupa dezvaluirile incendiare despre Florin MPFM 5? Descoperiti astazi, in emisiunea video online, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Florin si Lavinia au facut astazi cumparaturi in 60 minute pentru toata casa. Doamna Luiza: “Lavinia si Florin au facut cumparaturi pentru trei saptamani!”, “Nu s-a tinut cont de lista! A trebuit sa inventariem si sa impartim toate produsele!” Lavinia: “Am dus 9 carucioare de una singura!” Alcatuirea listei de cumparaturi a baietilor s-a transformat intr-o batalie intre rivali. Valentin si Constantin au avut o mica disputa legata de lista de cumparaturi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Constantin: “Fiecare baiat isi trecea produsele dorite pe lista de cumparaturi, desi banii se terminasera de mult!”

Liliana si Cristina au intrat in posesia camerei speciale.

Valentina si-a exprimat nemultumirea in ceea ce priveste noile conditii din casa Mireasa pentru fiul meu.

Concurentii si-au dat cu parerea imediat dupa aflarea trecutului lui Florin, si anume ca a facut videochat.

Dupa ce a spus despre el ca ar fi purtat lenjerie intima dantelata, iar concurentul a negat vehement, Mirela Vaida a reactionat dur la aluziile ofensatoare ale lui Florin si l-a dat afara din emisiune.

Mirela Vaida i-a certat pe baieti din cauza mizeriei din casa lor.

La petrecerea de Ziua Indragostitilor, Marius si-a dat in petic! Concurentul a consumat alcool peste masura si a fost criticat de colegii de competitie pentru comportamentul pe care l-a adoptat.

Doamna Mariana, mama lui Marius, a intrat in legatura telefonica pentru a-si apara fiul, la fel ca si alti concurenti, care au pus cate o vorba buna pentru concurent.

Marius si-ar dori sa continue competitia pentru Natasa si pentru a se maturiza.

Un val de reprosuri s-au abatut asupra lui Marius.

Loredana l-a criticat dur pe Marius din cauza tachinarilor acestuia. Concurenta i-a spus ca se simte deranjata de multe dintre glumele lui.

Fratele lui Florin a trimis un e-mail in care a incercat sa explice motivele pentru care concurentul a fost nevoit sa faca videochat. Marius, fratele lui Florin, a spus ca saracia l-a impins pe concurent sa faca ceea ce a facut.

Florin a povestit drama copilariei lui. El, impreuna cu fratii lui, a stat la un centru de plasament, deoarece parintii nu si-au permis sa ii creasca.

Florin: “Munceam toata vara pentru a ma intretine!”

Doamna Marilena, matusa lui Florin, a intervenit telefonic pentru a-l sustine pe concurent.

Tensiunile dintre Aurel si Florin au atins cote alarmante.

Florin: “Modul in care Aurel s-a comportat cu Valentina seamana cu felul in care sora mea isi dreseaza cainele!”

Aurel: “Nu vreau sa-l mai bag in seama pe Florin! Nu are rost sa fac asta!”

Valentina: “N-am tras sase luni in competitie ca sa vina unul nou sa distruga tot ce am construit!”

Doamna Ioana, bunica lui Nicu, a povestit drama vietii ei.

Marius a fost pedepsit, intrand automat in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *