Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 ianuarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 16 ianuarie 2017Stefania a fost nevoita sa plece din competitie pentru cateva zile! Lacrimi amare au inundat obrajii lui Madalin! Urmariti emisiunea MPFM sezon 6 din 16 ianuarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00! La finala saptamanii trecute, 4 noi concurenti au trecut pragul competitiei. Pus pe glume, Ciprian a caracterizat-o pe Alina, noua concurenta: ”A venit o fata care face cat doua bunaciuni!” Ciprian si Andreea trec prin momente mai grele in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Ciprian isi doreste sa plece acasa, iar Andreea se teme ca nu-si va mai revedea bunicii!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Plecarea mamei din competitie a trezit emotii puternice in sufletul lui Madalin. Madalin, emotionat pana la lacrimi: ”Cand am auzit acele cuvinte… chiar nu ma asteptam” Criticile mamei Madalinei l-au facut pe Andrei sa faca un pas inapoi, dar Laurentiu a pus punctul pe ”i”. Andrei: ”Simt ceva pentru Madalina, dar stiu ce si de aceea nu vreau sa ma implic!”

Concurentii l-au criticat dur pe Madalin pentru atitudinea sa fata de propria mama! Andrei catre Madalin “Felul in care te-ai comportat cu mama ta este sub orice critica!” Concurentul sufera enorm din cauza despartirii parintilor sai. Madalin: “Nu stiu cum se mai inteleg ai mei, am vrut sa ma rup total de ei!” La auzul glasului tatalui sau, Madalin a varsat lacrimi dulci-amarui. Madalin catre tatal lui: “Imi pare rau pentru tot ce ti-am spus!”

In aceste momente grele, Madalin a fost sustinut de catre sora lui, Iuliana. Sora lui Madalin: “Trebuie sa iesi din emisiunea asta cu capul sus!” Veteranii i-au facut o farsa lui Vali. Concurentul a intrat de curand in competiție, iar ceilalti baieti i-au facut botezul competitional. Andrada s-a suparat pe Valentin, iubitul ei, pentru ca i-a confundat glezna cu cea a lui Edith.

În ultima gala, concurentii au facut nominalizari, dar nu inainte de pune la cale cateva strategii competitionale. Parcursul Madalinei pe calea dragostei este foarte incurcat. Concurenta nu stie spre ce baiat sa-si indrepte atentia.

MPFM 16.01.2017, ora 11:15: Partea 1 si Partea 2

MPFM 16.01.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Ciprian își dorește să plece acasă, iar Andreea se teme că nu-și va mai revedea bunicii!

Mădălin, emoționat până la lacrimi: ”Când am auzit acele cuvinte… chiar nu mă așteptam!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *