Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 16 iunie 2016Tensiunile dintre concurenti au atins cote alarmante in a treia zi a saptamanii. Baietii nu tin cont de rivalitati si au pus pariuri amicale. Urmariti video online emisiunea mpfm 5 de astazi, joi 16 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Catalin a fost implicat in numeroase controverse. De curand, concurentul a avut un conflict cu Eduard. Catalin a decis ca a venit vremea reformelor competitionale: ”Mi se pare normal”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lupte grele s-au dat intre fete pentru curatenie, dar nici baietii nu-s straini de astfel de reprosuri. Constantin a dat glas nemultumirilor lui. Concurentul i-a povestit Mihaelei despre ciocnirile avute cu Valentin. Constantin a fost dezamagit si consternat de lipsa de curatenie din casa baietilor.

Valentin catre Constantin: “Nu trebuie sa ma amenintit, casa nu este doar a ta!” Cand harnicia le cuprinde pe fete, incep sa sara scantei. Convientuirea in competitie devine pe zi ce trece tot mai dificila. Nemultumita de lipsa de curatenie din dormitor, Mihaela le-a luat la rost pe Tatiana si pe Denisa. Mihaela, despre Tatiana: ”Comenteaza mereu atunci cand ii atrag atentia pentru o greseala!”

Rivalitatea dintre Tatiana, Denisa si Emilia nu cunoaste limite! Tatiana: “Nu vreau sa-mi mai bat capul cu oameni de nimic!” Denisa: “Am fost avertizata sa am grija de anumite persoane!”

Mama Denisei a venit in competitie pentru a-i fi alaturi concurentei in aceste momente dificile pentru ea. Mama Denisei: “Fiica mea a fost folosita de Nicolae si Emilia!”

Denisa despre Nicolae: “Daca tot imi numara paharele, este posibil sa fie interesat de mine!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

7 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 iunie 2016

 1. kmy

  Buna ziua Ioana , imi pare rau ca ne aduci aceasta veste , fetele de pe aceste pagina si nu numai se roaga pentru taicutul tau , stii asta !!
  Fii puternica orice ar fi , maicuta are nevoie de tine !!

  Reply
 2. ana

  Salut fetele, salut Kmy. singura care salvezi onoarea noastra pana la ora 22,oo.Pup.
  Nu vreau sa fac analize de comportament dar se pare ca a plecat Natasa cu rautatea si nesimtirea ei si au ramas cele doua pupeze, Tatiana si Denisa.
  Adevarul ca nici Emilia nu e departe de ele, dar adevarul MEU in urma a ceea ce am vaz. este ca Emilia nu este vinovata si ca a fost provocata de tampa de Tati care a dat cu cotul s-a vazut clar.Cealalta nu avea loc, normal ca a atins-o sa o urneasca de aclo dar cine face fata la asa gabarit ??>>
  Ioana, de la noi ganduri bune. >>
  Miriam, aseara te-am felicitat dar iti mai tirmit o melodie azi cu drag.

  Reply
 3. IRINA

  Buna ziua !!! Miriam La multi ani ,!!! fericire ,bucurie si multa sanatate !!!
  IOANA ! Imi pare rau de tine ,,dar asta e ,,trebuie sa trecem fiecare peste acest moment ,,,ne rugam pentru taticul tau ,,,si pentru tine sa treci mai usor peste acest necaz ,,,
  De emisiune nu prea stiu ,,multe ,.,,,astazi a terminat nepotul clasa a VIII-a si am fost la festivitate ,,si dupa festivitate ,la masa ,,,,Va doresc o seara minunata !!!

  Reply
 4. Dana B.

  S-au primit cadouri aseara,Adriana-Valentin,Eduard-Lavinia.Au primit si Constantin cu Mihaela un cadou,dar Mihaela a primit un mesaj destul de dur dar nu neaparat neadevarat in totalitate, din partea unui grup numit „Mesagerii dreptatii”,ceva de genul Apocalipsa si altele aparute peste noapte! Cand primea din partea Apocalipsei ii placea cele scrise,striga prin casa sa cante trompetele,mesajul asta nu cred ca i-a picat bine! https://www.facebook.com/1492026884441958/videos/vb.1492026884441958/1618843518426960/?type=2&theater

  Reply
 5. LUK

  Vsa ne certam din cauza panaramelor.Sunt cateva aici ,in acest sezon ceva de nesuportat,eu ii urasc efectiv pe cei sa ranesc pe nimeni,nu vreau a multumesc din suflet..prietenele mele virtuale,am o perioada f aglomerata

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *