Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 16 iunie 2016Tensiunile dintre concurenti au atins cote alarmante in a treia zi a saptamanii. Baietii nu tin cont de rivalitati si au pus pariuri amicale. Urmariti video online emisiunea mpfm 5 de astazi, joi 16 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Catalin a fost implicat in numeroase controverse. De curand, concurentul a avut un conflict cu Eduard. Catalin a decis ca a venit vremea reformelor competitionale: ”Mi se pare normal”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lupte grele s-au dat intre fete pentru curatenie, dar nici baietii nu-s straini de astfel de reprosuri. Constantin a dat glas nemultumirilor lui. Concurentul i-a povestit Mihaelei despre ciocnirile avute cu Valentin. Constantin a fost dezamagit si consternat de lipsa de curatenie din casa baietilor.

Valentin catre Constantin: “Nu trebuie sa ma amenintit, casa nu este doar a ta!” Cand harnicia le cuprinde pe fete, incep sa sara scantei. Convientuirea in competitie devine pe zi ce trece tot mai dificila. Nemultumita de lipsa de curatenie din dormitor, Mihaela le-a luat la rost pe Tatiana si pe Denisa. Mihaela, despre Tatiana: ”Comenteaza mereu atunci cand ii atrag atentia pentru o greseala!”

Rivalitatea dintre Tatiana, Denisa si Emilia nu cunoaste limite! Tatiana: “Nu vreau sa-mi mai bat capul cu oameni de nimic!” Denisa: “Am fost avertizata sa am grija de anumite persoane!”

Mama Denisei a venit in competitie pentru a-i fi alaturi concurentei in aceste momente dificile pentru ea. Mama Denisei: “Fiica mea a fost folosita de Nicolae si Emilia!”

Denisa despre Nicolae: “Daca tot imi numara paharele, este posibil sa fie interesat de mine!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *