Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 16.05.2016Lupte grele s-au dat intre rivali la finala saptamanii trecute, insa ce sfaturi au primit baietii din partea mamelor. Dragoste in ziua nominalizarilor! Ce urme adanci au lasat nominalizarile facute sambata? Aflati astazi, in emisiunea video online de la ora 11:15 si 14:00. In urma voturilor pentru clasamentul general, Mirele Saptamanii a iesit Valentin, iar pe locul al II-lea s-a clasat Constantin. In cazul fetelor, Adriana a iesit Mireasa Saptamanii, pe locul al II-lea s-a clasat Lavinia, iar pe al III-lea Liliana.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. În urma voturilor telespectatorilor, Tatiana a intrat în cursa de eliminare, fiind clasat pe ultimul loc.

Schimbari de decor au fost efectuate in Casa Fetelor, iar protestele nu au lipsit.

Lavinia: “Nu pot sa dorm cu flori in camera, miroase a cimitir in dormitor! Cand Denisa isi doreste ceva, este numai miere, dar cand nu-i convine ceva, taie in carne vie!”

Denisa: “Mi-am pus mereu flori la capul patului, insa pana acum Lavinia nu a fost deranjata!”

Sub atenta supraveghere a lui Titi Aur, concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o experienta antrenanta pe pista auto.

Nominalizarea, cea mai eficienta arma a concurentilor pentru platit polite?

Sambata 4 concurente au primit cele mai multe nominalizari si se afla in pericol de eliminare. Acestea sunt: Mihaela, Natasa, Emilia si Denisa.

Emilia a fost dezamagita de nominalizarile primite din partea Adrianei si a lui Valentin! Adriana: “Nicolae putea sa o salveze pe Emilia de la intrarea in cursa spre eliminare daca nominaliza altfel!”

Valentin: “Daca Emilia o nominaliza pe Mihaela, nu mai intra in cursa spre eliminare!”

Emilia se teme ca nominalizarile primite vor fi decisive pentru eliminarea ei din competitie!

Lavinia: “Este normal sa nominalizez pe cineva cu care am avut conflicte!”

Emilia nu se astepta ca Adriana si Valentin sa o nominalizeze.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *