Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 16 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 16 noiembrie 2016Bugetul ii pune mereu pe jar pe concurenti! Bebe a pus piciorul in prag! Petru viseaza la Maria, dar oare ea vrea acelasi lucru? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6, astazi 16 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00, video online! Impartirea cumparaturilor baietilor a venit cu multe proteste. Un energizant s-a regasit pe masa in timp ce Cristi l-a adus pe al doilea, pe care l-a lasat pe masa langa primul. Dupa ce Valentin a luat unul dintre cele doua energizante, a inceput revolta! Valentin si Cristi sunt la cutite. Conflictul dintre cei doi a pornit de la un energizant. Valentin l-a acuzat pe Cristi ca i-a agitat energizantul.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Valentin: “Daca se intampla intr-un restaurant ori as fi plecat eu de acolo, ori i-as fi pus lui Cristi energizantul in cap si ar fi plecat el!” La ora de culcare s-a discutat despre dragoste si competitie. Cand Andrada nu este prin preajma, intre Cristi si Valentin a domnit pacea. Andrada a fost subiect de discutie intre Georgiana si Cristi. Se teme Georgiana ca inima lui Cristi bate inca pentru Andrada?

Actiuni controversate au fost repede taxate. Iulia si Ana-Maria au fost pedepsite pentru faptele lor. Ana-Maria si Iulia si-au facut un plan ce nu prea se potrivea cu sanctiunea primita. Andrei nu a fost deloc multumit de felul in care Iulia si Ana-Maria si-au indeplinit pedeapsa primita. Iulia si Ana-Maria au ignorat pedeapsa primita. Andrei: “Ana-Maria nu a facut nimic!” In urma curateniei facute, Iulia si Ana-Maria au intrat in conflict cu Andrei. ”Incearca sa ma puna intr-o lumina proasta!”, a declarat Ana-Maria.

In timp ce curatenia era in toi, tipete au inceput sa rasune. Cuvinte grele si amenintari periculoase au zburat intre Iulia, Ana-Maria si Ciprian. Ana-Maria despre Ciprian: ”Daca venea la mine, ii dadeam o bucata!”

De ziua lui, Ali a primit un cadou special din partea lui Edith, dar si o declaratie de dragoste emotionanta. Edith, declaratie de dragoste pentru Ali: ”Ce-mi doresc pentru mine, iti doresc si tie!”

De ziua lui Ali, mama si matusa lui au pasit in platoul emisiunii. Mama lui Ali, pentru prima data in platoul emisiunii: ”Edith este buna de nora!”

In timp ce Edith muncea de zor la surpriza planificata pentru ziua de nastere a lui Ali, acesta se bucura de intreaga atentie a Anei Maria! Ali si Ana-Maria s-au harjonit de zor! Edith: ”Sa-ti fie frica atunci cand vin in casa!”

Valentin a reclamat fapte grave petrecute in dormitorul in care locuieste. In urma acestor declaratii, Andrada a reactionat vertiginos. Andrada, catre Cristi: ”Ai mentalitate de taran care da cu sapa in cap!”

Andrada: “Cristi nu face nimic altceva decat sa ne provoace pe mine si pe Valentin!”

Cristi a recunoscut ca a prmit bani si alte bunuri materiale de la sustinatori. Cristi: ”Am primit bani de la sustinatori!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *