Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 17 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 17 august 2016Prin intermediul telefonului, concurentii s-au bucurat de dulceata glasurilor celor dragi. Urmariti video online emisiunea din 17.08.2016, prima parte de la 10:00 si cea de a doua parte de la 14:00. Lavinia si-a etalat talentul culinar, iar Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 17 august 2016. Cu doar cateva zile inainte de Marea Finala ”Mireasa pentru fiul meu”, Mihaela a parasit competitia, fara a sta pe ganduri. Insa, nu pentru totdeauna! Concurenta a primit ocazia de a-si vedea sora in rochie de mireasa, adica de a participa la nunta acesteia.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cu ocazia sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, concurentii au primit o sansa nesperata. Acestia au avut ocazia sa vorbeasca un minut cu cineva drag.

Ca in fiecare saptamana, concurentii au mers la cumparaturi, iar de data aceasta, Lavinia si Eduard au avut sarcina de a cumpara alimente pentru ei si colegii de competitie. Insa, sesiunea de cumparaturi nu s-a lasat fara peripetii. Vezi in reluare ce s-a intamplat in hipermarket si mesaje de la sustinatori au primit cei doi!

Mesaj sosit in timpul cumparaturilor: ”Adriana si Valentin sunt niste praduitori!”

Desi de multe ori au afirmat ca tensiunile dintre ei se rezolva rapid, iata care este imaginea din prezent a relatiei dintre Lavinia si Eduard! Nicio greseala de-a concurentului nu ramane netaxata de iubita lui! Dar nici Eduard nu se lasa mai prejos: “Nu trebuie sa-i las Laviniei satisfactia ca fac de fiecare data asa cum vrea ea, pentru ca i se urca la cap.”

Eduard si Valentin s-au confruntat in dese randuri in privinţa orarului utilizarii greutatilor de fitness! Chiar daca au mai ramas doar doua saptamani pana la incheierea competitiei, se pare ca cei doi concurenti nu isi mai suporta prezenta unul altuia in casa.

Eduard catre Valentin: “Imi atragi atentia, dar faci aceleasi greseli!”

Cine credeti ca are dreptate in conflictul iscat?

Valentin a fost cuprins de patima curateniei. Dar nu oricand, ci fix in momentul in care toti ceilalti baieti dormeau, cu mult trecut de miezul noptii. De aici si pana la un conflict de proportii nu a mai fost decat un pas. Scantei periculoase si reprosuri dure s-au iscat intre Eduard si Valentin, ca urmare a actiunilor concurentului.

O farsa facuta de Eduard lui Valentin, in urma cu 377 de zile, a provocat un nou scandal in casa “Mireasa pentru fiul meu!”.

Valentin: “Eduard mi-a facut o farsa miseleasca!”

Lavinia si-a aparat iubitul cu toate armele: “Adriana si Valentin nu sunt in stare sa guste o gluma, nu au simtul umorului!”.

Cei doi concurenti au ripostat: “Noi nu acceptam glume din partea ta niciodata!”.

Razboi la nivel inalt! Valentin, catre Lavinia: “Vulgaritatea te defineste!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *