Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 17 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 17 februarie 2016Emilia revine la aproape doua luni de cand a plecat acasa! Ce discutii a purtat Tudor cu Cristina? Cum va fi primit Emilia? Aflati in emisiunea video online de astazi, 17.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Ce mai pun la cale fetele cand baietii nu sunt prin preajma? Impartirea cumparaturilor in casa fetelor s-a transformat intr-o confruntare intre rivali! Impartirea cumparaturilor a provocat un nou scandal! Valentin s-a declarat deranjat ca s-au cumparat tigari din banii lui, desi nu este fumator! Odata reintrata in casa Mireasa pentru fiul meu, Ella a venit cu vesti din afara competitiei. Ea a spus despre Nicu ca pe internet s-ar zvoni ca ar fi gay.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Actiunile lui Nicu au starnit suspiciunile lui Ionut in privinta orientarii sexuale a nepotului Ioanei!

Nicu a negat tot ce se vehiculeaza despre el.

Asteptarea lui Nicolae s-a incheiat! Emilia a revenit in competitie!

Nicolae si-a strans iubita in brate pentru prima data dupa aproape doua luni de despartire!

Noi dezvaluiri incendiare au iesit la iveala despre trecutul lui Florin.

Mama concurentului a oferit un interviu în care a declarat că Florin a trait inca de la varsta de cinci ani intr-un orfelinat dat fiind faptul ca posibilitatile materiale erau foarte mici, ea a fost nevoita sa il lase acolo atat pe el cat si pe fratii lui.

Razboiul dintre Lavinia si Florin a inceput de la primele lui clipe in competitie! Florin a criticat-o pe Lavinia pentru felul in care ea a reactionat la un mesaj de avertizare!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *