Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 17 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 17 iunie 2016Ionut a reusit sa-si surprinda iubita cu un cadou special! Nominalizarile au revenit in prim-plan! Urmariti video online emisiunea mpfm5 de astazi, 17.05.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Vladut isi doreste sa paraseasca Mireasa pentru fiul meu: ”Vreau sa ies. Astept nominalizarile!” Catalin: “Vladut m-a socat cand mi-a zis ca vrea sa fie nominalizat!” Acum cateva zile, Emilia si Tatiana au fost la un pas de bataie. Conflictul dintre Tatiana, Denisa si Emilia a fost aspru criticat si dezbatut de ceilalti concurenti din casa ”Mireasa pentru fiul meu”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Sosita de la Pitesti pentru a-i fi alaturi fiicei, mama Denisei a profitat de ocazie pentru a transmite sfaturile considerate necesare. Mama Denisei, catre fiica ei: ”Ai grija la Tatiana se vede urat de tot! Fiica mea si Tatiana se intarata una pe cealalta! Loredana ti-a pus crema depilatoare in balsamul de par!”

Catalin: “Denisa nu are cei 7 ani de acasa!” Incidentul dintre Emilia si Tatiana a afectat-o serios si pe Liliana! Liliana, cu ochii în lacrimi: “Emilia era transformata la fata cand tipa la Tatiana, am crezut ca o loveste!. Am crezut ca Emilia o va lua la omor pe Tatiana!”

Nicolae: “Respect, Vladut!”

Emilia: “Vladut a spus adevarul, n-a tinut cont de nimic!”

Denisa, Tatiana si Emilia si-au declarat razboi! Incidente grave au declansat un uragan de critici!

Conflictul pe care l-a avut Emilia a generat reprosuri in relatia cu Nicolae!

Liliana a fost trasa la raspundere de catre Mihaela pentru discutiile purtate cu Denisa si Loredana!

Mihaela catre Liliana: “De azi nu mai iau apararea nimanui! Nu ai fost corecta nici macar fata de Natasa, care iti era apropiata.”

Lavinia: “Este a doua oara cand Liliana isi bate joc de mine!”

Denisa si Tatiana l-au acuzat pe Vladut ca le-a tradat actiunea!

Lavinia despre Tatiana si Denisa: “S-au vandut pentru o rochita si o sticla de suc!”

Denisa: “Vladut este mutul care tace si face!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *