Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 17 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 17 mai 2016Baietii au cercetat cu atentie propriile liste de cumparaturi. Fetele n-au lasat nimic la voia intamplarii: cumparaturile au fost cu grija impartite, dar ce dispute s-au iscat dupa aceea? Urmariti emisiunea video online de astazi, marti 17.05.2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua de la 14:00. In loc sa ia masa in tihna, Loredana si Ionut se sfadesc de zor! Loredana catre Ionut: “De ce trebuie sa fii nervos tot timpul?” Ionut: “Eu nu sunt nervos, Loredana ma agita cand imi pune intrebari!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cine umbla cu ocaua mica in lupta pentru supravietuire competitionala?

Nicolae i-a acuzat pe Adriana si pe Valentin ca au creat artificial conflictul cu Emilia pentru a justifica nominalizarea ei!

Recurg concurentii la orice arma din dotare pentru a-si infrange rivalii?

Afirmatii controversate au fost facute, iar replicile in contradictoriu si-au facut prezenta. Liliana i-a cerut socoteală Denisei: ”Atitudinea ta fața de mine este opusă față de ce se vede pe materiale!”

Denisa: “Eu nu am prietene, mai devreme sau mai tarziu intervine rautatea!”

Ultima runda de nominalizari a provocat ecouri puternice in randul concurentilor, iar raspunsul nominalizatelor nu a intarziat sa apara. Este atitudinea concurentilor fata de cei din jur dictata de pozitia din clasament?

Concurentii au fost avertizati, iar de acum inainte fiecare greseala se va sanctiona. Catalin este cel mai nemultumit de ultimele schimbari de regulament.

Catalin nu este deloc incantat de posibilitatea intrarii mamei lui in competitie, insa opozitia lui a deschis seria ipotezelor. Mesajul lui Valentin: ”Mama, daca vrei, poti sa vii aici!”

Adriana: “Cu mama lui Valentin nu te pui! Daca vine mama lui Valentin, stam linistiti ca vorbeste dansa pentru noi!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *