Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 17 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 17 martie 2016Cum se mai alinta necuplatii? Ce dezbateri intense a provocat problema gatitului? Urmariti emisiunea de astazi, joi 17 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Ce retete mai pun la cale tinerele bucatarese? In pauza de publicitate, Mihaela a varsat lacrimi amare! Mihaela, doborata de tensiunile conflictelor in care ea si Constantin sunt implicati?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Mirela Boureanu Vaida este insarcinata cu al doilea copil, fiind deja mama unei fetite minunate. In ultima perioada, moderatoarea emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” recunoaste ca a pus cateva kilograme in plus. Mirela: “Am inceput sa ma ingras!”

Catalin a initiat jocurile mintii! Concurentii cred ca acesta a venit cu o strategie bine pusa la punct de acasa. Ce scop real au avut intrebarile puse de Catalin concurentilor? Acest subiect a fost dezbatut in emisiunea impreuna cu doamna psiholog.

De cand a cunoscut-o pe Denisa, Tudor a vrut sa o vada si fara machiaj, iar acum viseaza la mai mult. Tudor a fost fermecat de posteriorul concurentei.

Tudor a incercat o apropiere de Cristina, insa concurenta nu si-a dorit sa fie mai mult decat amici. Deoarece Cristina nu a avut curajul sa-i spuna direct in fata lui Tudor ca nu vrea mai mult decat sa-i fie amica, Liliana a intrat pe fir si l-a lamurit pe concurent.

Momente din emisiune:

Mihaela, doborâtă de tensiunile conflictelor în care ea şi Constantin sunt implicaţi?

De la iubire la ura este doar un pas! Se răzbună Nataşa pe Marius?

Războaiele Nataşei! Nataşa, o concurenţă răzbunătoare

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *