Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 17 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 17 noiembrie 2016Multe polite au fost platite in a 16-a zi a lui noiembrie! Priviri taioase au fost aruncate la fiecare declaratie! Cum a incercat Valentin sa-si surprinda iubita? Ce a avut de spus Madalina despre farsa facuta lui Danut? Georgiana si Cristi au format un cuplu! Urmariti emisiunea MPFM sezon 6 din 17 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Paula Chirila si-a schimbat infatisarea. Prezentatoarea si-a facut breton. Mihai are probleme la picior. A venit la emisiune in carje! Concurentul s-a accidentat la bowling. S-a destramat prietenia dintre Iulia si Ana-Maria? Iulia: “Eu si Ana am hotarat ca de ieri sa nu mai vorbim cu fostii iubiti din competitie! La bowling am stat cu Andrei si din acest motiv Ana-Maria s-a suparat pe mine ca nu m-am tinut de cuvant! Are tot dreptul sa fie suparata!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Dupa conflictul dintre Iulia si Ana-Maria, Andrei a afirmat: ”Am stiut ca prietenia lor nu va rezista!” Dupa ce dragostea lor s-a transformat in ura, Andrei si Ana-Maria si-au adresat insulte greu de reprodus! Petru i-a reprosat lui Valentin zgomotul pe care acesta il face in miez de noapte. Daniel si Cristi sunt la cutite. Jignirile si insultele dintre cei doi nu mai au limite. Daniel: “Cristi a intrat cu un aer de superioritate! Da dovada de aroganta jegoasa! Danut este un baiat la locul lui!”

Prin telefon, o sustinatoare a Andradei a declansat un atac virulent la adresa lui Cristi. Andrada, catre Cristi: ”Nu ma mai baga pe mine in prostiile tale!” In urma limbajului obscen folosit, Andrei si Ana-Maria au fost pedepsiti de Comisia de Decizie. Cei doi au petrecut 2 ore impreuna, incercand sa curete casa baietilor.

Privirile Georgianei ii fac sangele sa fiarba, insa framantarile trecutului si nesiguranta prezentului nu-i dau pace. Cristi a incercat sa o convinga pe Georgiana ca nu mai simte nimic pentru Andrada. Andreea insa este de parere ca iubirea lui Cristi pentru Andrada nu s-a stins inca. Cristi: ”Andrada m-a manipulat!”

Valentin crede ca pe Cristi il intereseaza doar sustinatorii. Cristi catre Valentin: “Crezi ca Andradei ii convine ca ti-ai agresat fosta iubita? Daca ai lovit o data, o vei face si a doua oara!”

Valentin si-a justificat incidentele violente dintre el si Carla.

Conflictul dintre Valentin si Cristi a devenit din ce in ce mai aprig. Valentin si Cristi si-au aruncat acuzatii grave. Fiecare a venit cu argumente atunci cand a atacat si a incearcat sa se apere atunci cand a fost atacat. Cristi: “Dupa ce ne-am despartit, Andrada a mai primit haine!”

Valentin: ”Dupa iesirea din competitie voi refuza cadourile in bani!”

Valentin a purtat o discutie extrem de aprinsa cu fosta lui scoacra, care a povestit niste momente terifiante. Bunica materna a Jessicai a sustinut ca Valentin si-a agresat fiica. Valentin: “Imi zguduiam copilul sa-si revina!”

Conflictul dintre Valentin si doamna Dana, bunica fiicei lui, a luat proportii apocaliptice. Cei doi si-au aruncat acuzatii extrem de grave. Fosta soacra: ”Ii spun lui Valentin, mefisto (drac)!”

Momente din emisiune:

Andrei: ”Am știut că prietenia dintre Iulia și Ana-Maria nu va rezista”

Jigniri și insulte! Daniel: ”Cristi dă dovadă de aroganță”

Andrada, către Cristi: ”Nu mă mai băga pe mine în prostiile tale!”

Andrei și Ana-Maria și-au adresat insulte greu de reprodus!

În urma limbajului obscen folosit, Andrei și Ana-Maria, pedepsiți de Comisia de Decizie.

Valentin și Cristi își aruncă acuzații grave. Fiecare vine cu argumente atunci când atacă și încearcă să se apere atunci când este atacat.

Cristi: ”Andrada m-a manipulat!”

Valentin și Cristi își aruncă acuzații grave. Fiecare vine cu argumente atunci când atacă și încearcă să se apere atunci când este atacat.

Valentin poartă o discuție extrem de aprinsă cu fosta lui scoarcă și povestește niște momente terifiante.

În ciuda opoziției mamei ei, Georgiana și Cristi au format un cuplu!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *