Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 aprilie 2016

video online emsiunea mpfm 5 din 18 aprilie 2016Valentin a fost sfatuit sa nu mai puna la suflet apelativele pe care le gaseste tendentioase. Uniti de sentimente de iubire, Lavinia si Eduard au facut echipa la fitness. Tarziu in noapte, baietii au rememorat ale tineretii valuri! Aflati mai multe in emisiunea video online de astazi, luni 18.04.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Dupa nici macar o saptamana de la plecarea lor, Alexandra si Florin au revenit in competitie! Reîntoarcerea lui Florin în competitie nu a fost pe placul lui Catalin! Catatlin: “Florin a plecat cu coada intre picioare, iar acum se comporta ca un superstar!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPFM. La randul sau, Florin a declarat ca, daca va ramane in competitie, va face totul pentru a-l elimina pe Catalin!

Florin: “Daca voi ramane in competitie, voi face totul pentru a-l elimina pe Catalin!”

Tatal Mihaelei a sarit la gatul Adrianei si al lui Valentin: “Adriana si Valentin au ajuns pe primul loc doar prin minciuna!”

Tatal Mihaelei: “Vreau ca Florin si Alexandra sa castige competiti!”

O veche rivalitate renaste! Revenirea lui Florin in competitie a provocat un nou scandal. La ceas de seara, un cos necuratat a aprins flacara discordiei intre Florin si Natasa! Natasa: “Florin nu este o persoana onesta, nu-mi inspira nimic din ce vrea sa arate!”

Catalin: “Florin a plecat cu coada intre picioare, iar acum se comporta ca un superstar.”

Reimpartirea produselor a aprins vrajba intre concurenti.

Au declansat Florin si Catalin batalia pentru supravietuirea in competitie? Florin despre Catalin: “Este foarte agitat de cand am venit, stie ca in 2-3 saptamani nu mai are loc in competitie! Este foarte invidios deoarece am reusit sa revin rapid in concurs.”

Catalin: “In casa Florin ne descrie o viata luxoasa, dar in direct se vaita ca n-are de nici unele!”

Se foloseste Florin de sprijinul sustinatorilor sai pentru a se impune in fata celorlalti concurenti?

Desi baietii s-au plans de multe ori de foame, Ionut a aruncat o sacosa cu mancare peste gard. Ionut: “Catalin a incercat sa-l scoata pe Florin de la impartire pentru ca nu este concurent cu drepturi depline!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *