Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 aprilie 2016

video online emsiunea mpfm 5 din 18 aprilie 2016Valentin a fost sfatuit sa nu mai puna la suflet apelativele pe care le gaseste tendentioase. Uniti de sentimente de iubire, Lavinia si Eduard au facut echipa la fitness. Tarziu in noapte, baietii au rememorat ale tineretii valuri! Aflati mai multe in emisiunea video online de astazi, luni 18.04.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Dupa nici macar o saptamana de la plecarea lor, Alexandra si Florin au revenit in competitie! Reîntoarcerea lui Florin în competitie nu a fost pe placul lui Catalin! Catatlin: “Florin a plecat cu coada intre picioare, iar acum se comporta ca un superstar!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPFM. La randul sau, Florin a declarat ca, daca va ramane in competitie, va face totul pentru a-l elimina pe Catalin!

Florin: “Daca voi ramane in competitie, voi face totul pentru a-l elimina pe Catalin!”

Tatal Mihaelei a sarit la gatul Adrianei si al lui Valentin: “Adriana si Valentin au ajuns pe primul loc doar prin minciuna!”

Tatal Mihaelei: “Vreau ca Florin si Alexandra sa castige competiti!”

O veche rivalitate renaste! Revenirea lui Florin in competitie a provocat un nou scandal. La ceas de seara, un cos necuratat a aprins flacara discordiei intre Florin si Natasa! Natasa: “Florin nu este o persoana onesta, nu-mi inspira nimic din ce vrea sa arate!”

Catalin: “Florin a plecat cu coada intre picioare, iar acum se comporta ca un superstar.”

Reimpartirea produselor a aprins vrajba intre concurenti.

Au declansat Florin si Catalin batalia pentru supravietuirea in competitie? Florin despre Catalin: “Este foarte agitat de cand am venit, stie ca in 2-3 saptamani nu mai are loc in competitie! Este foarte invidios deoarece am reusit sa revin rapid in concurs.”

Catalin: “In casa Florin ne descrie o viata luxoasa, dar in direct se vaita ca n-are de nici unele!”

Se foloseste Florin de sprijinul sustinatorilor sai pentru a se impune in fata celorlalti concurenti?

Desi baietii s-au plans de multe ori de foame, Ionut a aruncat o sacosa cu mancare peste gard. Ionut: “Catalin a incercat sa-l scoata pe Florin de la impartire pentru ca nu este concurent cu drepturi depline!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

18 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 aprilie 2016

 1. lia

  Catalin nu vorbeste decat de mancare,oare sa fie atat de fomist…???Pt. CATALIN,venirea lui FLORIN e un pericol….pt. ca e mai popular, decat el…se vede rautatea ,,d-lui psiholog”…sincer nu-l suport pe Catalin,caruia i se citeste de la o posta pe fata rautatea,aroganta si dispretul ce i-l are are fata de Florin…Cine se crede acest Movileanu…??? I-mi plac Alexandra si Florin,daca s-au intors in competitie renuntand si la bani inseamna ca si-au asumat atat criticile cat si laudele,s-au intors sa infrunte toate rautatile spuse,cum ca doar lasii abandoneaza competitia,asa cum au facut ei…Parerea mea e ca au curaj sa infrunte rautatile unora care nu i-i plac cat si a unor concurenti din casa care practic si teoretic i-i vad ca o amenintare a ,,popularitatii” lor….cam atat….Movileanu e un nesuferit….fomist care si in vis cred ca vede doar mancare….Rusinicaaaa…

  Reply
 2. Dana B.

  discutii Natasa,Liliana,Adriana despre discutiile din emisiune cu Emilia si Nicolae mLoredana disperata ca a depasit lista https://youtu.be/Tmtoa6XeFsM , discutiile pt buget continua htps://youtu.be/k99-yqIlaKU , discutii si calcule pe buget https://youtu.be/elZ8kPCljT8 , Adriana,Natasa si Liliana https://youtu.be/025aEAxnuTg ,Adriana o ajuta pe denisa sa-si calculeze lista.E bataie de joc din partea staffului pt ca nu le da un calculator si le lasa sa se chinuie https://youtu.be/X36u9BEOzDk , Adriana si Natasa https://youtu.be/97PI9IsJnsk , s-a terminat cu lista,vin baietii https://youtu.be/vhoq1W2SqCE , Adriana,Lavinia,Eduard si Valentin la bucatarie ,Eduard este nervos pe Lavinia pt ca el mananca singur iar ea spala dupa altii,ea suparata https://youtu.be/MR7-FN6pUho ,

  Reply
 3. Dana B.

  Denisa il invata pe Vladut un stil de dans,Lavinia suparata pe Eduard,Mihaela si C-tin invata sa danseze https://youtu.be/N4lDFFaIHgs , Denisa preda ora de dans https://youtu.be/DVoPlw8nTK8 , ora de dans continua cu cha cha https://youtu.be/fVhzm9p6phs , discutii si dans in gradina https://youtu.be/lGOYHWE4cx4 ,discutii in gradina,discutii Lavinia si Florin,el o intreaba despre casatorie,n-ar fi de acord sa traiasca cu o femeie doar pt a nu suferi copiii.daca nu mai exista iubire el pune punct https://youtu.be/T8PlfXsgUmE ,discutii Florin-Lavinia,+discutii in gradina https://youtu.be/zZ6H76MpMYk

  Reply
 4. Cristi (vechi dar nu invechit)

  EEEXXTRAOOOORDINAAAR !!!!
  ADRIANA astazi a VOOOORBIIIT!!!
  Nu folosindu-se numai de ONOMATOPEE sau de comunicarea nonverbala,beneficiind de PRIVIRILE-i caracteristice de GHEATA,s-au de intreruperile SACADATE (ca ale unei roooti HEXAGONALE) care si le creea singura…
  A vorbit singura…fluent…cu subiect si predicat…a dezvoltat chiar o frazaaaa…
  cu ineput si sfarsit…
  Ma bucur pentru ea si sustinatoriiiii ei, dar totodata ma intreb: cum si-a cunvins (pana acum’) FANII SI FANICELE??????????????????????? sa o sustina ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *