Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 18 august 2016Mirii se pregatesc intens pentru nunta. In timp ce mirii isi cauta „catuse”, Vladut se antreneaza pentru Marea Finala. Cum au pasit Adriana si Valentin pe drumul deschis de Vladut? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 18 august 2016, de la ora 10:00 si 14:00. Dimineata cu surprize pentru fanii “Mireasa pentru fiul meu”. Concurentii au crezut ca vad dublu cand, in platou, si-a facut aparitia “dublura” Paulei Chirila. Prezentatoarea show-ului matrimonial le-a facut telespectatorilor o mare surpriza si a venit in platou alaturi de fiica ei, Carla. Cea mica nu s-a sfiit deloc si a trecut direct la carma emisiunii. Carla si-a dorit sa gateasca micul dejun alturi de Vladut si Adriana.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 18 august 2016.

Dupa o cantare de pomina, Dorian Popa a trecut pragul competitiei ”Mireasa pentru fiul meu”. Artistul nu se afla pentru prima data fata in fata cu concurentii si s-a declarat uimit de faptul ca acestia au putut rezista un an de zile izolati de societate, intr-un concurs in care nimic nu este cert. Vezi in reluarea emisiunii ce sfaturi le-a oferit Dorian concurentilor!

Lavinia si Eduard au cercetat cu mare atentie alegerile puse la dispozitie pentru nunta lor. Au picat cu greu de comun acord la alegerea verighetelor, au ales impreuna ce buchet de mireasa va avea Lavinia la nunta, s-au consultat in ceea ce priveste pantofii viitoarei mirese, dar deciziile nu au fost nici pe departe usoare.

Au mai ramas doua saptamani pana isi vor uni destinele pe viata, insa certurile dintre Mihaela si Constantin sunt departe de a se incheia. De aceasta data, totul a pornit de la… o banala musca. ”Ma deranjeaza absolut tot ce-mi spui!”, a afirmat Mihaela vehement. Credeti ca se supara prea usor Constantin sau Mihaela il provoaca?

In Romania, aproape 30% dintre cuplurile casatorite aleg solutia divortului. Viitorii miri ai competitiei se pun in garda impotriva oricaror piedici survenite dupa casatorie! Avocatul Artin Sarchizian a venit in platoul “Mireasa pentru fiul meu” si a discutat cu fiecare despre implicatiile unui divort, din punct de vedere financiar, dar si ce se intampla in cazul in care cuplul are un copil sau mai multi. Artin Sarchizian: “Parintele ce isi indeparteaza copilul de celalalt parinte poate fi decazut din drepturile sale!”

Eduard a pus problema divortului de Lavinia. “Daca nu ma mai inteleg cu Lavinia, imi iau bocceluta si plec!” a spus concurentul.

Tensiunile dintre Mihaela si Constantin au atins cote periculoase! Chiar daca au mai ramas mai putin de doua saptamani pana isi vor uni destinele pentru totdeauna, relatia celor doi amorezi pare ca a intrat pe un fagas gresit. Vezi in reluarea ce a declarat psihologul Cristina Zaharia cu privire la atitudinea Mihaelei si a lui Constantin si ce sanse exista ca relatia celor doi sa reziste in timp!

Constantin si Mihaela, “la psiholog”: “In loc sa discute cu mine, Mihaela isi varsa nervii pe mine!” Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-o rafuiala intre Lavinia si Mihaela! Cu toate ca in urma cu cateva saptamani cele doua concurente afisau o prietenie stransa, legatura dintre ele pare ca s-a destramat. Responsabila cu cumparaturile din aceasta saptamana, Lavinia si-a dezamagit colega de competitie. “M-a luat la misto!” a declarat Mihaela nervoasa despre aliata ei din vechea “Brigada”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *