Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 18 februarie 2016Care sunt regretele lui Marius? Natasa, mai zambitoare de cand Marius ii sta alaturi? Discutii secrete intre Emilia si Nicolae? Descoperiti mai multe in emisiunea video de astazi, joi 18.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Emilia s-a întors in competitie alaturi de Nicolae! Concurenta a revenit in casa Mireasa pentru fiul meu dupa aproape doua luni de absenta. Emilia: “Daca Nicolae facea vreo boroboanta, nu ma mai intorceam la el!” Desi Nicolae i-a cerut sa nu se intalneasca cu fostul ei iubit, Emilia nu a tinut cont de dorinta lui. Mai multi concurenti sunt revoltati de reintrarea Ellei in competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Ionut a acuzat-o pe Ella ca a venit in competitie pentru ca spera sa il vada pe Florin dezbracat! Ionua a tachinat-o pe Ella: “Ai venit in competitie pentru ca sperai ca il vei vedea pe Florin dezbracat?, “Nu cred ca Ella a venit in competitie pentru Florin!”

Cosmin: ” Daca Ella venea in competitie pentru Florin, pleca acasa in urma refuzului sau!”

Liliana: “Am auzit demult ca Ella vrea sa reintre in competitie, inainte sa auda de Florin!”

Tudor a incercat sa ajunga la inima Cristinei! Concurentul a ascultat cu atentie dezvaluirile concurentei despre trecutul ei amoros! Tudor si-ar dori sa mearga in Dubai cu Cristina.

Loredana şi Florin petrec din ce in ce mai mult timp impreuna si atractia dintre cei doi se vede cu ochiul liber. Sunt doar prieteni sau este ceva mai mult intre ei?

Discordia a intervenit din nou intre Valentina si Aurel! Concurentul a fost incă o data surprins de camerele de filmat in timp ce o brusca pe partenera lui! Iritat de reprosurile iubitei, Aurel a strans-o din nou pe Valentina puternic de mana!

Emilia a revenit in competitie cu desaga plina de vesti din afara.

Natasa: “Pentru mine, Emilia este un subiect tabu!”

Disputa intre Tudor si ceilalti concurenti. Cosmin l-a acuzat pe Tudor ca s-a indepartat de vechii concurenti si acum cauta doar compania noilor intrati. Cosmin catre Tudor: “Te dai smecher in fata tuturor acum, cand au venit noii concurenti!”

Tudor: “Ma simt dat la o parte! Cosmin si Eduard nu ma considera prieten!”

Lavinia: “Tudor s-a schimbat, a devenit mai agresiv!”

Problema curateniei a continuat sa faca “victime” printre concurenti. Ionut a fost acuzat ca nu-si face curat in dreptul lui.

Marius a incercat sa o cucereasca pe Natasa, dar fara prea multe rezultate pana acum. Cei doi au primit sansa de a se cunoaste mai bine, petrecand cateva momente singuri in casa baietilor.

Momente din emisiune:

Emilia: „Dacă Nicolae făcea vreo boroboanță, nu mă mai întorceam la el!”

Ionuț a pus tunurile pe Ella: „Ai intrat în competiție ca să-l vezi pe Florin dezbrăcat!”

Tudor vrea să meargă în Dubai alături de Cristina!

Loredana şi Florin, doar prieteni sau ceva mai mult?

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *