Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 18 iulie 2016Se fac planuri si strategii pentru a evita eliminarea din competitie? Dupa eliminarea Lilianei, discutiile au continuat! Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 18 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Concurentii s-au luptat sambata seara pentru o iesire in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Dupa luptele din platou au urmat rafuielile dintre rivali! Roata s-a schimbat: invinsii de data trecuta au fost acum victoriosi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Denisa, principala vinovata pentru infrangerea echipei din care facea parte? Miscarile de dans ale Cassandrei i-ar fi atras atentia lui Catalin!

In Marea Finala vor ajunge doar 6 concurenti. Vladut este de parere ca singurul cuplu care va fi eliminat inainte de Marea Finala este Nicolae si Emilia. Vladut “Am pus un pariu cu Liliana ca ea o sa ajunga in Marea Finala, dar l-am pierdut!” Dupa mai bine de zece luni de competitie, Liliana a fost eliminata de nominalizarile rivalilor! Concurenta a venit astazi pentru ultima oara in platoul de la “Mireasa pentru fiul meu!”

Multi baieti au pus ochii pe Liliana de-a lungul competitiei, insa concurenta nu a format niciun cuplu. Liliana: “La inceput l-am placut foarte mult pe Valentin!”

Eliminarea Lilianei a provocat un val de tristete in randul concurentilor! Vladut: “Sunt sigur ca voi primi doua voturi la urmatoarea runda de nominalizari!” Liliana: “Stiam sigur ca Emilia, Nicolae, Mihaela si Constantin ma vor nominaliza!” Vladut acuza: Denisa se apropie doar de cei ce o pot ajuta sa ramana in competitie. Liliana a fost eliminata din competitie: A repurtat “Brigada” o victorie pretioasa?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *