Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 18 iulie 2016Se fac planuri si strategii pentru a evita eliminarea din competitie? Dupa eliminarea Lilianei, discutiile au continuat! Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 18 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Concurentii s-au luptat sambata seara pentru o iesire in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Dupa luptele din platou au urmat rafuielile dintre rivali! Roata s-a schimbat: invinsii de data trecuta au fost acum victoriosi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Denisa, principala vinovata pentru infrangerea echipei din care facea parte? Miscarile de dans ale Cassandrei i-ar fi atras atentia lui Catalin!

In Marea Finala vor ajunge doar 6 concurenti. Vladut este de parere ca singurul cuplu care va fi eliminat inainte de Marea Finala este Nicolae si Emilia. Vladut “Am pus un pariu cu Liliana ca ea o sa ajunga in Marea Finala, dar l-am pierdut!” Dupa mai bine de zece luni de competitie, Liliana a fost eliminata de nominalizarile rivalilor! Concurenta a venit astazi pentru ultima oara in platoul de la “Mireasa pentru fiul meu!”

Multi baieti au pus ochii pe Liliana de-a lungul competitiei, insa concurenta nu a format niciun cuplu. Liliana: “La inceput l-am placut foarte mult pe Valentin!”

Eliminarea Lilianei a provocat un val de tristete in randul concurentilor! Vladut: “Sunt sigur ca voi primi doua voturi la urmatoarea runda de nominalizari!” Liliana: “Stiam sigur ca Emilia, Nicolae, Mihaela si Constantin ma vor nominaliza!” Vladut acuza: Denisa se apropie doar de cei ce o pot ajuta sa ramana in competitie. Liliana a fost eliminata din competitie: A repurtat “Brigada” o victorie pretioasa?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 iulie 2016

 1. Dara

  Buna dragilor …cei singuri de ce nu se unesc sa-si apere locurile acolo …??..de ce sunt resemnati ,de ce nu nominalizeaza impreuna o persoana din cuplu …de ex pe miaeeela si sa-l lase pe C-tin sa poata lua banii aceia sau pe Emilica …??…nu inteleg cat cap sa ai sa te dai batut acum cum s-a intamplat cu lilica -lu -lutu …puteau sa-i coopteze si pe A-V…si macar ramaneau si din cei singuri …tot ei dupa ce ca nu si-au gasit pe cineva drag aici ,TOT ei sa plece toti ..??..ce sigura era Miaeeela ca daca nu pleca acum Lilica TOT [leca data viitoare DAR daca se uneau toti cei singuri si-o votau pe ea ce rea …??…SPER sa se organizeze si sa lupte si ei ,ca altfel ….as prefera sa ramana Catalin si sa plece miaeeeeela …..sau Laveenia daca nu va mai fi protejata …..

  Reply
 2. GERIA

  Pupici pt. ANA, MEG, DARA, IOANA, KMY, MARIA ALEXIA, ….(sa ma iertati de am uitat sa mentionez pe cineva)…ei bine, DEZASTRU emisiunea de la “doo”, “daca tu ai nominaliza pe cutare, tu pe cine si tot asa si parca nu eram satui de Lileana, i-au mai chemat si ceva acoliti, cel mai suspect desi avea cuplu Balentin”….apoi iar “zimbetul” otravit al Paulei si al celor in cauza…(iarta-ma MEG, dar in “gala” iarasi in cretinele “jocuri si concursuri” – nimic nou – cu toate astea efectiv Balentin “imbratisind-o” pe Adrieana parea ca si cum imbratisa o papusa de cirpa….sunt ridicoli el cu palaria….ea cum se “pisiceste” asa-zis, dar vocea ei zgirie auzul…simturile noastre…ca sa nu mai spun ca sta in pat ca un paianjen cu picioarele pe el….(si ce picioare, ca iti tulbura visele…asteptarile…oh, Doamne, nu am vazut ceva mai hidos), apoi cum ea zace si nu gateseste desi celelalte gatesc, el maninca iaurturi, sau gateste el in casa “baetilor”…ea sade si face pe “imparateasa” sau gateste ceva ce nu-i place lui, apoi cum maninca ea si “se bate” cu el pe dulciuri…pe multe, cum isi suge buzele si obrajii aia cind ea lacoma mai “rapeste” ceva din ce ar vrea si el)…oare sa mai spun cum se musca, se gidila…se ciupesc “din iubire”, oh, Doamne, apara-i si pe cei ce sunt asa de ridicoli si votati multiplu sa cistige si va promit STAF cum ca NU mai privesc emisiunea in veci si pururi ca nu e posibil ca “vesnicii “premianti” sa cistige aceasta editie!
  Lavi si Edi au masina…asadar sa se simta si sa plece, apoi sa ramina ca au zis “stafii” ca sa stea pina la sfirsit Miha si Costi sa incaseze si ei premiul, apoi Nikalai si Emi chiar sa nu plece cu nimic…fie sa cistige si Adri si Balentin ceva “pitaci”…apoi de va fi altfel, pe cuvintul meu de onoare, NU mai exista emsiunea asta pt. mine, (poate sa arate si pe strabuniciul meu in imagini, efectiv renunt sa mai privesc si NU glumesc )! Asa sa ne ajute D-zeu!

  Reply
 3. GERIA

  Un fel de Antena Play free…enjoi cit vor astia sa existe (zgomote crunte, poticniri, in fine, fie cit va fi)! Pupici tuturor!

  Reply
 4. GERIA

  Hai, Adimin, actualizeaza mai repede si mesajele „copilului tau vitreg” – adica mesajele acestui blog pe care le actualizezi ceva mai rar ca sunt putine si pesemne de aceea…NU pierzi nimic…dimpotriva, desi e clar ca fiind aici mai putini, prezentam mai putin interes desi te-ai intrebat vreodata cum ca poate mai putini ne-am fi „agitat” si noi mai mult cum ca sa postam mai multe mesaje?

  Reply
 5. GERIA

  Iertati-ma ca v-am „mustrat” d-le Admin, incep sa cred ca eminisiunea e „vinovata” pt. toate, iar d-ta un gentleman chiar sunteti acuzat pt. toate relele, desi acum e clar care pe care/ cine si cum…va rog iertare si multe „succesuri” (folosind acest cuvint am vrut sa glumesc pe mai departe)! Dar Doamne, nu ne parasi! Fa sa existe acest blog roz si celalalt mov, asa sa ne ajute D-zeu!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *