Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 18 martie 2016Ieri, o prietenia dintre Cristina, Liliana si Tudor s-a destramat! Cum au incercat concurentii sa se binedispuna? Inima lui Vladut degraba tresalta atunci cand Cristina se afla prin preajma! Ionut si Loredana sunt mai indragostiti ca niciodata. In gluma, Ionut a cerut mana Loredanei! Controversele in care Emilia este implicata l-au întros pe Nicolae impotriva ei! Dragostea se transforma in discordie? Emilia si Nicolae au purtat discutii contradictorii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Nicolae a varsat lacrimi amare din cauza tensiunilor dintre el si Emilia. Nicolae despre relatia cu Emilia: “Las de la mine si tot nu e bine!”

Conflictul dintre Natasa-Florin-Marius a continuat.

Florin: “Eu si Marius o vom elimina pe Natasa din competitie! In 2-3 zile va pleca! Cand am spus ca Natasa e plina de rautate si are nevoie de un psiholog nu am spus-o din rautate.”

Prietenia ce ii lega odinioara pe Cristina, Liliana si Tudor s-a destramat intr-o explozie de reprosuri. Tudor: ”M-am simtit jignit si tradat in ultimul hal de Cristina si de Liliana!”

Doamna Luiza, deranjata de interventia Lilianei: “Cum de este Liliana experta in relatii avand in vedere esecurile din trecut?”

Deziluzionati de parcursul lor pe calea iubirii, Tatiana si Alexandru au dezbatut probleme de dragoste si dor. Seria dezvaluirilor a continuat, iar concurenta a vorbit despre trecutul ei amoros.

Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar mai bine sa-i plangi intr-o limuzina, decat intr-o rabla. Care este motivatia care ghideaza actiunile concurentilor in competitie?

Catalin si Florin s-au confruntat din nou in afirmatii dure.

Cătălin: ”Spre deosebire de Florin, banii nu sunt scopul meu in viata!”

Momente video din emisiune:

În glumă, Ionuţ a cerut mâna Loredanei!

Dragostea se transformă în discordie!

Tudor: ”M-am simțit jignit și trădat în ultimul hal de Cristina și de Liliana”

Tatiana i-a dezvăluit lui Alexandru detalii din trecutul ei amoros.

Cătălin: ”Spre deosebire de Florin, banii nu sunt scopul meu în viață.”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *