Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 18 noiembrie 2016In prag de posibila eliminare, Daniel a intrat in actiune! Cum si-a jucat concurnetul ultima carte? Cum isi dezmiarda Ali iubita? Urmariti video online emisiunea mpfm sezon 6 din 18 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la ora 14:00! Satul de actiunile lui Cristi, Valentin s-a dezlantuit. Razboiul dintre cei doi pare a fi fara sfarsit. Valentin: “Singurul motiv pentru care mai sunt in concurs este premiul!” Cristi si Valentin sunt cei mai buni “prieteni” din competitie. Valentin a explicat de ce a fost atat de nervos cand fosta soacra a intervenit telefonic: “Ma asteptam sa ma sustina pe mine, nu pe Cristi”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Andrada si Valentin sunt primul cuplu din acest sezon care s-au logodit. Valentin i-a adresat Andradei cuvintele magice: “Vrei sa fii sotia mea?” Mama Andradei a fost extrem de emotionata dupa ce fiica ei s-a logodit cu Valentin: “Va doresc sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!” Dupa ce s-a logodit cu Valentin, Andrada a aratat, plina de emotie, inelul primit: “Imi tremura mana!”

Razboiul cu Andrada a avut consecinte neplacute pentru relatia lui Cristi cu Georgiana. O noua confruntare a incercat sa clarifice problema iubirilor vechi si noi. Georgiana: “Momentan nu prea am ce sa simt pentru Cristi”

Mama Georgianei a intervenit telefonic si a comentat evolutia fiicei ei in competitie si nu numai. Desi in urma cu putin timp isi exprima nemultumirea cu privire la un posibil cuplu intre fiica ei si Cristi, se pare ca de aceasta data mama Georgianei si-a schimbat radical parerea.

Controversele care au macinat competitia i-au facut pe Marius si pe Bebe sa ia atitudine. Concurentii sunt de parere ca “veteranii” au acaparat atentia. Andrada si Cristi au fost acuzati ca au revenit in competitie pentru conflicte, nu pentru dragoste!

Ciocnirile dintre Andrada si Cristi au provocat tensiuni pe toate fronturile. Georgiana a comentat despre conflictul dintre Cristi si Andrada: “Spune ca vrea sa aplaneze conflictul cu Andrada, dar el il continua”

Momente din emisiune:

Georgiana: „Momentan nu prea am ce să simt pentru Cristi”

Mama Georgianei: „Fiica mea s-a umilit prea mult în faţa Andradei!”

Iată inelul primit de Andrada de la Valentin: „Îmi tremură mâna!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *