Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 18 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 18 octombrie 2016Aseara, concurentii au primit cadourile mult asteptate. Andrei si Adelina au rememorat alaturi de mama lor clipe sfasietoare din trecut! Urmariti emisiunea MPFM 6 din 18 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Ieri, Andrei si Adelina au rememorat alaturi de mama lor clipe sfasietoare din trecut! Tatal celor doi concurenti a fost omorat de un vecin cu o sapa, in urma unor dispute iscate de la niste pamant. Dupa aceste dezvaluiri, Ana Maria a incercat sa-l consoleze pe Andrei. Concurentul a fost surprins de gestul fostei lui partenere si a decis sa-i mai acorde o sansa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Valentin a primit sansa de a-si vedea fiica si impreuna cu aceasta a mers in vizita la parintii lui, unde au petrecut cateva clipe emotionante. Andrada priveste cu incredere spre viitor si nu vede fosta relatie a lui Valentin si mai ales pe fiica acestuia ca pe niste piedici in bunul mers al relatiei ei cu concurentul. Florin, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa pentru fiul meu, a dorit sa intervina telefonic pentru a-l mustra si a-l atentiona pe Valentin ca nu are un comportament de lauda fata de fiica lui de acasa. Florin a condamnat scenele fierbinti in care Valentin este surprins foarte des alaturi de Andrada.

Uragan in casa fetelor! Un incident nevinovat a aprins flacara discordiei intre Carmen si Ana-Maria! Cele doua concurente si-au adresat cuvinte grele.

Ieri, dupa emisiune, Carmen a fost pe punctul de a sari gardul dar a fost oprita la timp de catre mama ei.

Mama lui Carmen a intervenit in ajutorul fiice sale si i-a luat pe nepregatite pe rivalii odraslei sale! Mama lui Carmen acuza: “Toate fetele sunt de partea Anei Maria!”

Carmen se simte marginalizata si a cerut sa fie descalificata din casa Mireasa pentru fiul meu.

Razboiul “protejatelor” a intors competitia pe dos! S-au transformat juramintele de prietenie in strigate de apriga dusmanie? Concurentii din casa sunt de parere ca Andreea va avea soarta Lilianei din sezonul trecut.

Valentin a mers acasa alaturi de fiica lui, pentru prima data de la intrarea sa in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *