Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 19 aprilie 2016Desi in trecut s-au duelat aprig, Mihaela si Lavinia s-au aliat in bucatarie. O salata nevinovata a provocat furtuna in paradisul dragostei! Pana unde s-a ajuns? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu de azi, marti 19.04.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Mihaela si Constantin si-au planuit cu mare grija viitorul impreuna. Reprosurile propriului tata au iritat-o la culme pe Mihaela!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Dupa 7 luni de tacere, Nicolae a iesit la atac. O cearta apriga a avut loc intre Liliana si Nicolae. Un crenvursti nevinovat a nascut aprigi controverse! Nicolae a intervenit furtunos in apararea iubitei sale!

Liliana catre Nicolae: “Din cauza ta, Emilia nu va mai interactiona cu nicio fata!”

Nicolae: “Liliana si Loredana au declarat public ca nu ne suporta, dar ne cer diferite lucruri! Una este Liliana in casa, dar cu totul alta este in direct!”

Depasirea bugetului a transformat-o pe Mihaela intr-un oponent de temut!

Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-o competitie a vocilor ridicate!

Loredana: “Am mers la cumparaturi pentru ca nimeni altcineva nu voia sa mearga! Am luat toate produsele de pe lista, dar unele dintre noi si-au depasit bugetul!”

Mihaela: “Nu mi-am cumparat nimic ca sa am bani pusi deoparte, dar am ramas fara ei!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *