Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 19 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 19 august 2016Lupta devine acerba! Cine va castiga duelul? Au mai ramas doar opt zile pana la finalul sezonului 5! Cum se vor incheia povestile din competitie? Cine va avea parte de un final fericit? Urmariti video online emisiunea mpfm 5 din 19 august 2016, de la ora 10:00 si 14:00. Telespectatorii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu!” au avut parte de o provocare! Acestia au trimis mai multe fotografii in care apar copii lor, ce seamana izbitor cu concurentii show-ului matrimonial. Galeria foto i-a incantat pe cei din casa, iar mini-Eduard, mini-Adriana sau mini-Mihaela le-au adus zambetul pe buze tuturor!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cuplurile de la “Mireasa pentru fiul meu” si-au ales verighetele ce le vor uni destinele pentru tot restul vietii! Daca pentru cuplurile Adriana – Valentin si Lavinia – Eduard, alegerea verighetelor a fost prilej de bucurie, in cuplul Mihaela – Constantin lucrurile au intrat pe un fagas gresit. Concurentul a mers neinsotit de iubita lui in magazinul de bijuterii. Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi, care par mai aproape de divort decat de casatorie?

Mihaela si Constantin s-au rafuit din nou! De această data, conflictul a pornit de la lista de invitati, pe care cei doi au trebuit sa o faca in scopul unei cine cu prietenii. Mihaela s-a aratat din ce in ce mai nemultumita de viitorul sot.

Tensiunile dintre el si Mihaela l-au facut pe Constantin sa nu-si mai stapaneasca lacrimile! Concurentul a izbucnit in plans, in direct. Cu toate ca pana la Marea Finala mai sunt doar cateva zile, moment in care au jurat sa isi uneasca destinele pentru tot restul vietii, Mihaela si Constantin par mai aproape de divort decat de casatorie. Mihaela catre Constantin: “Daca tu te comporti asa dupa toate discutiile noastre, nu e bine!” Mihaela despre Constantin: “Stie doar sa se enerveze si sa faca figuri!”

In timpul cinei, armonia a domnit, insa drumul pana in acest moment a fost lung, anevoios si presarat cu reprosuri. Lavinia si Eduard s-au confruntat furtunos inca din primele etape ale pregatirii cinei, iar tensiunile au atins cote periculoase! Daca in momentele lor de tandrete pare ca nimic nu le poate tulbura linistea din cuplu, se pare ca in bucătărie Lavinia si Eduard nu se inteleg deloc.

Lavinia: “Vreau ca totul sa fie perfect, iar Eduard se misca precum melcul!”

Un incident petrecut in urma cu 339 de zile a starnit un razboi nimicitor. Valentin: “Daca nu erau camere, nu stiu ce s-ar fi intamplat intre mine si Eduard!”

Acuzand o indispozitie provocata de materialele si certurile in care este implicata impreuna cu iubitul ei, Eduard, Lavinia s-a refugiat in baie. Concurenta a declarat ca momentele urate din relatie ii afecteaza starea de sanatate si ca isi doreste o saptamana linistita inainte de nunta: “Vreau ca inainte de casatorie sa am o saptamana frumoasa. Vreau liniste. Daca vor mai fi astfel de materiale eu nu va mai raspund.” a afirmat concurenta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *